hejhå

Lilla mötet jag var på på jobbet idag gick bra. var inte så långt.. och kändes lite halvt onödigt.. men jag fick ju träffa jobkompisarna iaf :)
 
När jag kom hem var jag less och trött.. tog en powernap.. gjorde mat... sitter nu i sängen i datarummet och kollar på när Eric sitter vid datorn..
Imorgon ska jag på min sista kontroll på mödravården.. eftersom det itne har kommit någon unge så kommer vi då boka en tid på specialistmödravården på sjukhuset, Och barnmorskan min har sagt att den tiden bokar vi in på fredag.. då blir det ett till ultraljud och grejer för att se hur det står till.. och efter det får vi tid för igångsättning då... så vi får se vad som händer! Är ganska less på väntandet......
 
Är ju nu i vecka 42 (41+2).. och här har vi info om den veckan:
"Du är nu väldigt trött på denna situation och vill mest bara ligga i sängen och grina och tycka synd om dig själv. De få timmarna per dag då du faktiskt är glad och munter blir färre och färre ju fler dagar som passerar... Du vill egentligen inte göra nånting. Din sambo föreslår ett nytt tv program som har premiär och du säger att det vill du då inte se på.. han frågar då vad du vill se istället.. varpå du svarar: Insidan på en fölossningssal."
 
Tjingeling...
 


Kommentarer
jasmine

Haha! Insidan på en förlossningssal! Du är ju kul..

2013-02-06 @ 19:07:17
Anonym

Tack för igår, trevligt att hälsa på er. Magen kändes hård, snart smäller det ;)

2013-02-07 @ 11:41:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thorenarn

Det jag skriver om handlar mest om min familj och olika projekt jag har, t.ex. renoveringar, inredning och träning.

RSS 2.0