inför namngivelse

var hos faster sandra igår och började prata lite om namngivelsen :) börjar kännas ganska så bra med den nu faktiskt! datum är bestämt, lokal bokad, och för en halvtimme sen beställde jag dekorationer från en kanon hemsida :) billigt och bra blev det hehe! ska beställa hem inbjudningskorten också.. men då måste jag ha stordatorn för det ska ju va en bild på :P eric sitter med jollan där och ser på babblarna för tillfället så jag får vänta haha :)
 
nä.. tänkte bara säga det.. nu ska jag läsa en stund :)
 
tjingeling!

sömnigt

mamma trött, bäbis pigg.. något har hänt som stör lillans nattsömn totalt! förut sov hon som en ängel.. vaknade bara 2 gånger.. kl 3 och kl 6.. för att sedan göra morogn vid 8....
nu vaknar hon 12.. halv 2... 3... 4..5... 6.......
Kan omöjligt bara vara tandsprickningen.. det känns som att det har börjat avta med dreggel och tuggande på händerna... däremot pruttar hon mycket på nätterna ibland.. vet inte riktigt vad man ska göra åt det.. som jag kommer ihåg har jag inte ätit något som jag inte brukar.. vi slutade dock med minifom för en vecka sen.. men det var för att jag upplevde det som att det inte hjälpte särskilt mycket ändå...
tänkte hålla ut ett tag till innan man börjar fundera på att börja med det igen.. :/
 
annars så snurrar det i mitt huvud angående namngivelsen... hur var när?.... kände stressen över att få ihop det nu i sommar så jag och eric diskuterade saken och beslöt att skjuta upp det till sensommarn/hösten.
Nu gäller det bara att komma på hur man ska gå till väga... tips och idéer? jag har många själv... kanske alldeles för många... det är som ett jävla virrvarr i skallen på mig! suck!
 
för övrigt så vill jag storstäda.. riktigt storstäda här hemma så man känner sig fräsch när man vistas här... men när ska man ha tid med det?.. aldrig! Joline kräver uppmärksamhet heeeela tiden! man får inte vända bort huvet en sekud ens! börjar bli svårt att hitta på saker att roa henne med.. eric föreslog nya leksaker... men hur många leksaker behöver en bäbis på 3½ månad egentligen? är det inte bättre att spara pengarna åt leksaker hon kan ha när hon blir npågra månader äldre? jag tycker hon har nog med skallror och bitleksaker.. bara det att hon inte verkar gilla bitleksakerna...  sen börjar hon dissa gymmet också.. varför? är hon redan less? det var ju så kul förut.. att få speldosan att spela sina melodier.. nu så fort man lägger ner on där så skriker hon... varför?
Jag känner att jag inte alls var nå bra på detta.. tror det är en myt att man ska känna igen sin bebis olika skrik.. det enda skrik jag hör skillnad på är hennes fejkskrik.. när hon låtsas vara arg/ledsen för att locka en till sig, och när man kommer rusande så börjar hon skratta typ... sicken en va?! :P Men nä.. resten är en gåta... man får gissa sig till det helt enkelt.. längtar tills hon är stor nog att göra sig förstådd med ord.. problemet är ju dock att när hon är tillräckligt stot för det så lär väl småsyskon komma och då får man börja om igen! Tur jag bara ska ha 2 st haha!
 
nä.. nu känner jag att det bev lite mycket nonsens här... var bara tvungen att skriva av mig en massa... kanske bra att ha kvar bloggen iaf.. nån gång i framtiden kasnke man orkar med att skriva mera..

Tjingeling!

nä...

ska man ta och lägga ner detta eller?.. har ju aldrig tid att skriva :P har inget att skriva heller... utom att jollan blir lättare och lättare att ta hand om.. växer så det knakar och är allmänt söt :P hehe

får väl se när nästa intressanta inlägg kommmer....

tjingeling

thorenarn

Det jag skriver om handlar mest om min familj och olika projekt jag har, t.ex. renoveringar, inredning och träning.

RSS 2.0