En dröm...

Vaknade inatt av att jag högg mig i foten.

Vi var alla i stugan, alla kära vänner och alla familjemedlemmar. Det var väl party eller nåt.. hur som helst så skulle jag helst plötsligt hugga ved. Tar sats med yxan och hugger rakt igenom klabben plus bänken som den står på, och klyver min vänsterfot på längden. Medan ambulanshelikoptern svävar ovanför och alla försöker linda ihop min fot så den inte åker isär, så vaknar jag upp och halvskriker, mumlar nåt till Eric att jag har huggt mig i foten... och somnar om.

Slutsats: Måste ha vridit om min stukade fot ordentligt eller nåt för annars kan jag inte fatta varför jag skulle ha en sån dröm(?)

Nån som har en annan teori?

Tjingeling!

Smart ;)

Jag känner mig väldigt genialisk för tillfället :P Har överlistat telefonen, nahahhaa!
Får se om min plan går vägen, men måste nog vänta till imorgon för att få veta, eller kanske ännu längre? Sista datum kör jag på söndag kanske.. HOPPAS!
Och mer säger jag inte om det, hehe!

Imorgon är det fredag! Tjohoo! Nu för tiden känns det som att allt man gör är att längta till helgen. Är så less på att va på gränsen till sjuk. Funderar faktiskt på att ta ledigt en vecka framöver bara för att få vila upp mig.. Hur ska man annars klara av hösten? Inga röda dagar eller nånting :(
Bara ett problem med det... Då måste jag vara ledig utan betalt, för lilla jag har redan slösat bort mina semesterdagar :P Inte för att jag tycker det är slöseri att ha semester när man har semester men, hehe :P
Får fundera på saken. Det kan ju faktiskt funka eftersom jag tänkte vara sparsam med julklapparna i år, man måste ju ha råd med vissa saker efter jul ni vet ;)

Nä, nu kasnke man ska betala räkningarna så inte Eric blir arg :P

Tjingeling!

Lite funderingar:

Kan man heta Bo om man är hemlös?

Är det rakvatten i vattenpass?

Om man åker fast för fortkörning, kan man kalla det gasolycka?

I Sverige bor det svenskar, i Danmark bor det Danskar. Vad bor sdet då i Peru? Peruker?

Finns det telefoner av keramik eller är det lurendrejerier?

Kallar samekvinnor sin dildo för fusklappen?

Om ett par älskar ute i naturen, är de uteliggare då?

Lider kungen av en kronisk sjukdom?

Vad får man att dricka om man går till kiosken och säger, "mer fanta, pucko!"?

Kan man kalla fäder som är hemma med barnen, lagar mat, och städat, för hushållspapper?

Om man tar in en ren, blir den rumsren då?



Något att funderar på..

Tjingeling!

En fråga... (?)

Till alla vana blogganvändare:

Jag skulle byta min bild som syns på sidan, men när jag tog bort den gamla så fattar jag inte hur jag ska ladda upp en ny. För det finns ingen knapp som heter typ "ladda upp" Så jag fattar ingenting...
Tråkigt att inte ha nån bild, hjälp mig :P

Tjingeling!

Måndagens vanliga mönster

Dagen har bestått av otur. En vanlig måndag med andra ord :P
Har tappat allt jag hållt i ungefär, och hade jag vetat att rödbetorna skulle va så dumma hade jag väntat med dom till en annan dag.

Och min fotled som föll samman i lördags gjorde sig påmind under lunchen idag.
Den fungerade ju nästan bra i morse, men då vred jag om den i hissen idag när jag fumlade med en vagn där inne. Då blev den sämst igen. Blev inte bättre av att jag var tvungen att gå hem idag eftersom cykellåset hade fryst på morgonen.

Som sagt, en vanlig måndag.


Jasmine var ju hemma några dagar förra veckan också, hon for hem igår. Trevligt att träffa schnappin igen :P Partyt var nice och alla var glada (så vitt jag vet iaf).
Nu blir det inte fetparty förrns nyår, eller vad säger folket? :P haha!

Snart är det dags för idol också, ska se om dom gör bättre ifrån sig denna vecka. Sitter och väntar på att det ska börja, kanske ska jag göra nachos till? :P
Och jag vet nog vad Elin gör just nu... Ser på Halv 8 hos mig kanske? Nahaha

Har julklappsplanerat lite med Sandra idag också, får se vad det blir till Eric ;) Vilket påminner mig, måste skicka ett sms till lilla svägerskan sen.

Sen har jag äntligen fått tummen ur och skickat brevet till Martina, finally!!

Lite ledsen att träningen har hamnat på sniskan på sistone. Varit dålig i halsen och nu när foten inte vill va med.. Går dåligt att "cykla" när inte allt fungerar.. Men så fort foten är bäst igen så drar vi igång! Hejja hejja!

Dags att gå... har svamlat på för mycket nu känner jag!

Tjingeling!

Parteeyy!

För tillfället så slinker första vinglaset ner! Lägenheten är clean clean clean och massa chips och popcorn står framme. Jasmine hade köpt 6 påsar så nu får folket fan äta :P Har aldrig förstått varför man ska trycka i sig massa chips på fest.. varför inte servera massa nachos eller Elins krutonger? :P Myyycket godare!

Har varit på barnkalas idag. Lilla kusin Joel fyller 5 år, tiden springer fram, han var ju bäbis nyss. Det bjöds på tårta och en jävla massa kakor, tog en av varje för dom såg så god ut allihop, slutade med att jag inte orkade allt, men jag smakade iaf på grejerna ;)
Joel verkade tycka om presenterna, sprang mest runt och bytte kläder och visade vad han hade fått för nya tröjor, söt! Han gillade star wars rymdskeppet han fick av mig och Eric, i legoform! Tog inte lång tid innan det var ihopbyggt och uppe i luften :P Tror det är första gången jag har fått en riktig bamsekram när jag skulle hem hehe :) Man tackar iaf för fikat och sällskapet med släkten, mycket roligare att ses när det inte blir så ofta :P

Väntar nu på att folk ska börja komma, vid halv 7, 7 var det sagt!
Ska nog ta mig i kragen och sminka klart mig, välja kläder och göra nåt åt håret :P

Tjingeling!

Idol

Ja då har man sett ännu ett avsnitt av den legendariska idoljakten :P
Jag tycker det är väldigt roligt att hålla på folk man vet vilka dom är. Därför hejar jag lite på Nadja, eftersom man har träffats några gånger i yngre dagar men också för att jag vet att hon är duktig :)
Och nu om någon vet hur det har gått för henne så får ni inte skvallra för jag vill följa på tv :P hehe!
Sen är ju Alice och den där afrikanen, eller vart han nu är ifrån, ett par favoriter. Nu börjar det faktiskt bli spännande, när det snart är dags för fredagsfinaler!

Tröttheten har slagit till i veckan igen. Igår somnade jag vid halv 8 tiden. Inte det roligaste när man inte har nog med ork i kroppen för att göra något på kvällarna... Men mest är jag ledsen för att jag inte har tid att träna.. eller tid och tid, det har man väl alltid om man lägg den sidan till, men jag ligger ju bara och sover hela tiden... Egentligen så vill jag bara bli ordentligt sjuk med feber och hela köret så man blir av med alla bacilusker som hoppar omkring där inne.

Sen har man gooda nyheter på jobbsidan, dom ska äntligen bli klar i vårat så kallade torrförråd! Man har fått flytta och lyfta bort saker varje vecka känns det som, eftersom det alltid är nånting med ventilationen som ska göras.. men nu sa dom att dom bara ska fixa sprickorna i väggen, som blivit efter borrningen av nya trummor, och sen är det klart! då är det bara ute i trapphuset det är kvar. Det är i iofs minst lika jobbigt men vi behöver iaf inte bli förvirrade längre för att inget står där det ska va :P Sköööönt!
Hoppas bara dom håller vad dom lovar :)

Sen vill jag be om ursäkt till Martina i förväg :P Annonsen kommer lite senare än planerat för jag glömde bort kuvert och frimärken, men jag ska fixa det imorgon, jag lovar ;) Så den kommer nog nästa vecka :)

Helgen kommer bli rolig. På lördag dag så kommer vi fara till moster för att fira lilla kusin som fyller 5 år :) Usch vad fort han växer! Han var ju en liten knott alldeles nyss :P hehe Ska fara och köpa present imorgon hade jag tänkt :)
På kvällen blir det paerty med syster yster! Blir lite folk här hemma på förfest. Jag hoppas att ännu mer folk ska ut och göra stan osäker för det var länge sen man träffade vissa nu, blink blink, var ett tag sen jag själv var ute så jag hoppas på en kalaskväll :)
Blir säkert mer skrivande då :P

Tjingeling!

Valdag

Då har man röstat idag också. Måste ju säga att jag kan dumförklara mig själv en aning, fattade ingenting av vilka lappar man skulle ta först :P Knepigt! Kan inte minnas att det var så många förra gången :S
Tillslut gick det vägen iaf! Är glad att allt valprat och kampanjande är över, längtar inte till nästa gång iaf! Så vi får se vad det blir, känns som att det har varit jämt nu på slutet(?)

Helgen har varit bra iaf! Kul att träffa Sandra och Emmelie i fredags, händer ju inte så ofta nu längre när dom inte bor i stan :P
Igår blev det himlarns nice också! Köttet blev perfekt! Gratängen gudomlig! Och efterrätten smaskens! En applåd till Stefan och Monica som fixat så bra! :) Blev många skratt och härliga samtal :) Ganska så skönt att slippa bestämma vem som skulle va nykter också när man sov över :) Ganska så mysig liten stuga måste jag säga!

I veckan drar alla premiärer igång också, Vamp har ju redan börjat men resten av serierna kommer nu också :) Vissa känns mer spännande än andra, ibland undrar jag varför jag fortsätter kolla på vissa..... Man kanske ska reducera tittandet lite :P Spendera mer tid på Orbin istället hehe!
Oj vad jag har blivit knäpp, haha!

Kanske ska man sätta på någon film sen och käka lite nachos? Känns som bra söndagskvällsgöra, eller vad sägs?
Kan också meddela, nu när det bara är en vecka kvar, att på lördag blir det party! Och är du inte en av dom som kommer till Haga och pimplar så hoppas jag vi ses ute! Var ett jävla tag sen man var på krogen nu faktiskt. Det är nästan bara när Jasmine är hemma haha :P Kroglivet i Umeå måste ta ett bamsekliv framåt för att man ens ska va intresserad känns det som.. Deprimerande :P

Nä, upp på Orbin och sen film då, frågan är bara... Vilken?

Tjingeling!

Middag!

Ikväll ska vi till Holmsund och käka middag hos svärfars! Har hört rykten om att det ska bli grillat, spännande! Och himlarns gott :)
Erics broder är här på besök också, han kom igårnatt med tåget!
Så ikväll blir det nog jättekul tror jag! Vi ska sova över där också i den lilla stugan på gården, antar att dom tänkte supa ner oss på massa onyttigheter :P Vi ska väl fara på nån timme så jag ska nog ta och plocka ihop lite saker!

Ett stort grattis till Martin och Sussi också :) Jätteglad för eran skull och inte alls avundsjuk, haha!
Bara att hojjta så hjälper jag till i flytten :)

Tjingeling!

God morgon!

Hej alla glada! Morgon pigg och rask, det är vad jag kallar dom som går upp kl halv 5 på morron :P Inte så konstigt kanske med tanke på att jag typ slockna direkt efter middagen igår :P
Denna vecka har varit utmattande! Fast utmattande på ett bra sätt :) I onsdags gick det skitbra på jobbet! Många som sa att det var mumsigt och hela dagen bara gick som smort! Igår samma sak, utom att jag råkade bränna lite ärtsoppa, men det var bara en liten gryta. Huvesaken är att det räckte till alla som ville ha :P Och med det menar jag att det nästan tog slut :P Var tre portioner kvar när lunchen var slut.
Pannkakorna for dom också :P Kanske 5 stycken kvar haha :P

Nu ringde nyss min väckarklocka, och Bubbas kom rusande in för att väcka mig, som vanligt ungefär... Bara det att jag redan varit uppe i en timme hehhe :)
Har till och med hunnit se Vampire diaries. Funderade skarpt på att bara ligga kvar i sängen och dra mig en aning, men jag blev så rastlös så jag var tvungen att stiga upp.

Idag är det fläskfilégryta på menyn, Tänkte att jag skulle köra en variant på söndagsgrytan som modern gett mig recept på och som alla verkar tycka om :P så det blir spännande! Sen blir det bara lite bakpotatis också, med skinkröra :) Dagen kommer säkert bara glida förbi!

Sen får man ju finfrämmen senare, det är alltid trevligt! Men mer om det senare! Nu måste jag göra något åt morgonruffset och sen sätta mig på cykeln!

Tjingeling!

3 dagar kvar

Snart fredag! Längtar till helgen, då denna arbetsvecka är över.
Gick inte bäst idag, dumma dumma skinkstek :P eller sten, som det stod på förpackningen hehe! Såsen tog slut också, varför dricker folk sås för? Gick fort att röra ihop lite mer så det var egentligen inget problem. Sen kom det folk och sa att det var gott också så jag är ändå nöjd.. Bara arbetsgången som kunde ha gått bättre, men men, man lär sig ju med tiden.

Imorgon ska bli intressant, laxtartar, det är ju gott :P Sen får vi se om det blir en liten wook eller nåt sånt också, får se vad som gömmer sig i förråd och frysar.
Får lite hjälp resten av veckan också, av vår kära praktikant :)

Nu håller Schnubbas på att gräva hål i garderoben så jag måste hämta ut han nu...

Tjingeling!

Yeah!

Fools Garden - Lemon Tree
Underbart härlig låt ;)

Idag var dagen med stort D!
Skuttade omkring i köket helt själv. Gick väldigt bra faktiskt, mycket bättre än vad jag hade tänkt mig :P Och ändå bjö vi på 3 olika maträtter :P
Imorgon får det räcka med två, och kanske en soppa, hehe! Men nu ska jag inte bli kaxig för det är då det brukar hända hemska grejer :P imorgon och onsdag är nog dom svåraste dagarna tror jag.. Skinkstek... Laxtartar... Kanske inte låter så jobbigt men det är en massa mat som ska levereras till Ryttmästarn också så då blir man lite nervös.. Tur jag har härliga arbetskamrater som hjälper till :)

Nick Kershaw - The Riddle
Underbart härlig låt ;)

Jag känner mig nästan tvungen att diska idag faktiskt.. Jag lämnade ju besticken igår för jag var så trött så jag somna :P
Men efter det så blir det nog att hoppa upp på lilla orbin och trampa en sväng, heja heja!

Tjingeling!

Möö

Vet inte riktigt vad som hände idag.. Vaknade kl 9 och var hyffsat pigg, diskade lite, plocka bort lite saker... gjorde lunch... Och efter det har jag bara sovit. Vaknat då och då men mest bara legat och varit halvdöd. Har nu varit vaken i ca en timme och jag är fortfarande helt slut..
Vet inte.. Kanske nerverna inför veckan som spökar :P Jag somnade som ändå tidigt igårkväll också, såg inte ens klart filmen, World Trade Center, somnade under andra pausen.

Men Strömpilen var roligt igår iaf! Hittade massa kläder som ska börja användas nu på en gång! Kasta bort lite gamla slitna kläder kasnke? :P Sussi gick också därifrån med en ett antal påsar, så allt blev som det skulle :P Sen kanske man får dra med sig Eric nån gång framöver och shoppa igen.. Har ju som sagt lite rabatter att utnyttja :)

Nu kom Eric hem från stugan också, han är så snäll och fixar mat idag för jag orkar inte själv.. alldeles för trött!

Tjingeling!

Vamp Camp

Säsongspremiären av Vampire diaries var skitbra! Iaf om ni vill höra min åsikt :P hehe! Vet att många inte är lika besatt som jag men det är bara roligt att det har börjat igen :)
Blir nog en jävla bra säsong tror jag :) Nice, nice!

Äntligen helg igen! Skönt som få! Imorgon blir det en tur till Strömpilen för att göra av med lite rabatthäften ;) Hoppas man hittar massa roliga saker och kläder och oviktiga saker som man bara köper för att man har rabatt haha!
Då kanske man till slut kan ta och köpa den där kattmattan :)

Nu får vi se vad kvällen har att erbjuda :P

Tjingeling!

Go middag alla glada!

Vi kan ju börja med gårdagen, som blev lite av en vimsig och dimmig dag :P
Det var ju då tisdag och som jag har nämt förut så sk ajag då kocka på tisdagar, det gick ju både hit och dit haha. Var lasagne på menyn och köttfärs är ju inte min starka sida. Fick lite tips av Kennet på vad som kan tänkas va i så jag följde det efter bästa förmåga och den vart faktiskt himla nice, tror jag ska göra sån köttfärs hemma hädanefter, har skrivit upp ingridienserna så ;)
Det var en heeelt annan sak med bechamelsåsen, haha! Hemma har man en liten kastrull  och kämpar och kämpar med den, och det går nästan alltid kanon. Så, tänk istället att man har en kastrull som rymmer 10 lite mjölk, om inte mer(?) Då gick det inte lika bra haha :/ Om man nu inte tycker om när maten smakar bränt med ett stänk av salt?
Så det var 10 liter mjölk i sopan.. bara att börja om från början igen, suck... Jag hann inte sitta ner och fika på morgonen, dumma bechamel!
Men i slutändan fick jag många komplimanger så det känns bra ändå :)
Längtar inte direkt till måndag dock.. Då är det köttbullar i gräddsås och Kennet är inte där över huve taget. Och som ni alla vet så skiljer sig inte mjölk och grädde så mycket åt, men men håll tummarna så går nog det finnemangs också :P

När jag kom hem var jag iaf så trött och sne så jag somna kl 19. Jag hade bara tänkt ta en powernap, max en timme, och sen fara på obs och handla mat. Men shiii fick jag för att jag tänkte i dom banorna!
Soc heeela vägen fram till kl 06.00.
Det positiva med det är iaf att jag är svinigt pigg idag haha :P
Efter jag har skrivit detta så tar jag bilen och brummar iväg till stormarknan ;)

Hade APT idag på jobbet, hängde med så mycket jag kunde men det är svårt när alla använder så stora ord. Gott folk, man måste tänka på att vissa av oss är små och inte har lärt sig alla ord än ;)
Men tillslut när jag prata runt med Annika och alla efter mötet och förstod lite grann så är jag med på ett hörn iaf! Jag tror jag måste köpa en ordbok så jag kan plugga till nästa möte, haha!

Sen vill jag uttrycka en månadens usch till alla midgårdelever (inklusive min syster om hon hör till dessa människor).
Har ni aldrig fått lära er hur man går på en cykelväg? Ni går kors å tvärs och upp å ner och ut å in, dessutom går ni i bredd så man knappt tar sig förbi.. Lär er för fan!

Det var allt för mig denna gång!

Tjingeling!

Söndagsmys

Nu ligger man mätt och glad i soffan och ser på tv! Härligt att bara va.
Var en sväng till stugan i helgen, det blev faktiskt väldigt fint väder till slut :) Till och med vindstilla hehe

Martin och Sussi kom ut på lördagkväll och grillade hamburgare med oss och hade trevligt! Grabbarna fiskade utan större fiskelycka.. blev dock en tjock och fin aborre till katterna som Martin drog upp. Jag och sussi ägnade oss åt att spela madagaskar ;) Körde massa nya banor och grejer, himlarns nice faktiskt :) Undra om man ska egga det där spelet så man äger ut alla andra hehe :P

Efter att dom for hem så såg jag och Eric på film, den där jättebra vulkanfilmen som jag inte kommer ihåg namnet på gick på tv så.. Men det är den med Brosnan iaf :P
Hur som helst så somnade jag i soffan och Eric den jäveln filmade när jag låg där och snarkade! Dum han är! Han sa att han behövde bevis för annars skulle jag inte tro honom när han berätta att jag snarka som en oxe :P

Vaknade idag och började plocka ihop alla våra grejer som vi skulle ha med oss hem efter sommarn.. och nån har gömt/glömt/snott min fina sportbag som var helt ny :( Hittade den inte nånstans... Så nu måste jag fara och köpa en ny..
Eric hade en bättre dag.. han for ut med båten en sväng för att fiska lite innan vi for hem,, slutade bra..
















Var ett blodbad i båten hehe :P En gädda på 4 kg och en lite mindre :P En riktig fetknopp!
Själv har man ju inte fått fisk på flera år.. känner mig mobbad :/

Men nu ska jag mysa med Lilltass och kanske göra lite nachos att mumsa i mig :)

Tjingeling!

Skönt

Härligt att det är helg!
Den här veckan har varit den värsta på länge... Har varit halvt förkyld och inte riktigt på topp ända sen i måndags.. Varje dag man kommit hem har man däckat i soffan. Det enda som saknas för att vara riktigt sjuk är febern. Har inte haft feber på snart två år så man tycker ju att det borde börja smyga sig på en snart :P

Vi hade tänkt fara ut i stugan i helgen men Eric säger att det var så blåsigt där ute idag så vattnet hade blåst bort.. Ganska otrevligt att vara där ute när det blåser så mycket. Jag tycker vinden kan lägga ner snart, är ganska less på att behöva trampa i nedförsbackar!

På väg hem idag cyklade jag förbi en tjej som hade gjort illa sig på nåt sätt.. Inte så kul. Kände mig lite dum och sne för att jag inte stannade och hjälpte till.. men innan ni dömer mig allt för mycket så kan jag tala om att det redan var ca 5 personer som stod hukade över henne och det lät som att dom var på hugget med att ringa ambulans och sånt. Hoppas det inte var allt för allvarligt :/

Middagen ikväll tror jag får bestå av kycklingfilé med bandpasta och beasås.. och nån annan slags sås till Eric som är för kräsen för bea :) Sen kanske det blir att se kristallen ikväll om inget annat kommer upp. Är som sagt ganska slut efter veckan.. Kanske ett avslappnande glas vin och ett fotbad? Låter inte helt fel må jag säga! ;)

Nu ska jag fortsätta se på Benjamin Buttons otroliga liv som går på + :)

Tjingeling!

1 månad

Vikt och mått idag.
Kan rapportera att vikten står still min magen har minskat några centimeter i omkrets :P Går ju framåt iaf! Peppar för att ha på min min klänning igen ;)

Gubben springer omkring som ett snemongo :P Lite leksugen kanske :) Bra att han passar på nu och inte när jag ska sova :P Sitter och ser film nu så vi får se när det blir kudden...
Kanske är det en timme kvar? eller bara 30 minuter? Kanske somnar jag i soffan hehe!
Men hur som helst så är Remember the Titans en extremt bra film :) Jag antar att ni håller med mig!

Satt i telefon med Jasmine i nästan en timme ikväll. Har nu bokat hotell och flyg ner till Stockholmoo för våran lilla weekend tillsammans grabbsen med spa, shopping och restaurangmat :)
Blir första gången jag bor på hotell, spännande!

Tjingeling!

thorenarn

Det jag skriver om handlar mest om min familj och olika projekt jag har, t.ex. renoveringar, inredning och träning.

RSS 2.0