oh my good!

Ja inte var det igår jag skrev inte haha!
Men det är sommar och vi har så mycket roligt för oss så jag har inte tid att skriva :P
 
Joline blir 6 månader i helgen, stooor tjej!! Hon är som en liten ängel och är bara världens gladaste tjej :)
Numera sitter hon jättebra själv och leker på filten, hon fortsätter sova hela nätter! Går alldeles utmärkt att sova borta i stugan. Hon verkar gilla att fara på utflykter :) Mycket kul att åka båt :)
 
Amningen är också avslutad nu.. lite bittersweet moment på den! Nog är det ganska mysigt när det fungerar men det har ju mest varit jävligt haha!
 
Hon började använda sig av ord för några veckor sen, som "baba" och "dada" och sånt.. Eric var dessutom helt övertygad om att hon sa pappa, men jag har menat att det är baba hon säger.. vill väl kanske inte riktigt inse fakta haha! Men ska man vara ärlig så är det ju faktiskt pappa hon säger, tragiskt för min del haha! Dock har hon också sagt mamma några gånger nu, mest när hon är ledsen.. vet inte riktigt hur jag ska tolka det? :P Men hon förstår nog inte innebörden av orden än eftersom hon bara säger det lite random hehe!
 
Nä, stor är hon... och större blir hon! Snart kör hon väl omkring på en moppe och gör allt för att driva mor och far till vansinne :) Härliga tider!
 
Detta är Erics sista semestervecka, och helgen tillbringades i Örträsk i stugan, lugnt och skönt!
Nu är det tillbaka till vardagen igen. Ska vara ledig lite mer än en månad till sen byter vi.
 
Nästa stopp på kalendern är besöket av Jönisarna som kommer om ett par veckor! Då får vi äntligen träffa lilla Stella :)
 
Tjingeling!

thorenarn

Det jag skriver om handlar mest om min familj och olika projekt jag har, t.ex. renoveringar, inredning och träning.

RSS 2.0