Ojoj..

Jag är verkligen en riktigt dålig bloggare måste jag säga.. nu är det ju nästan ett år sen jag skrev sist ahha! Men jag ser att det är en trogen läsare som kollar lite titt som tätt... stackars dig.
 
Nä.. nu ska vi se om jag kan hitta något intressant att skriva om.. jag och sambon hålle rju på att leta hus för tillfället.. har varit och tittat på några stycken nu och man känner sig bara helt slut! Varför är det så jävla dyrt för? 2,5 miljon för en hyffsad villa som ändå behöver ordentligt med renovering.. nä.. man skulle ha köpt villa redan för 4 år sen.. eller när det nu var vi köpte denna lägenheten.. Då var ju priserna billiga och bra! Fast då hade man ju iofs ingenting att lägga som insats.. nu har vi ju ökat värdet på denna med x antal 100 så då går det ju hyffsat iaf.. men bara för det så skiter man väl inte pengar heller!
 
Nä.. lite billigare hus tack! Folk ska inte va girig och kräva mer pengar bara för att bostadsmarknaden är så gott som icke existerande!
 
Såååå... då lät det ungefär som att Jollan har vaknat. 2 tutar som for i golvet.. snart kommer hon börja prata: mmhmm ooojjuaaaa mama! oooommaa! osv, osv...
Men hon har ju sovit i 3 timmar nu så här klagas icket!
 
Eric slutar snart och är nog hemma på en timme ungefär. Han hade först tänkt sig direkt ut i stugan för att jobba lite på altanen.. men det blir nog inte så.. det får vänta tills i helgen! Nog ska vi lyckas få klar den innan midsommar måntro!!
 
Å du vackra midsommar.. Vi har bjudit ut vännerna till stugan som vanligt :) Och jag har precis knåpat färdigt menyn :) Alltid skoj att prova på nya saker ;)
Men som sagt.. kan vara bra om vi har en altan att vistas på, så därför blir det lite snickrar jobb för oss i helgen medan Jollan blir parkerad i Sävar över dagen :)
 
Oj.. blev ganska långt ändå.. kanske har saker att dela med mig av... undrar om detta beror på att jag är mammaledig igen? hmm.. kasnke det.. Sover lillskiten i 3 timmar varje dag så kan det vara kul att sysselsätta sig med detta kasnke :P
 
Kan även säga att träningen har kommit igång! Total viktminskning på 7 kg sen nyår. Det har stått still nu sista månaderna men det beror på att jag tappade livsglädjen lite smått och därför slutade träna också.. men nu denna vecka så har jag kommit igång igen! Både med maten och träning! MUMS! Bikini here I come!
Jag och Jäsen peppar varandra via telefon varje dag, på så sätt är vi våra egna PTs :)
 
Såå, lycka till, till mig! nu får vi se om jag lyckas med detta!
 
Tjingeling!

thorenarn

Det jag skriver om handlar mest om min familj och olika projekt jag har, t.ex. renoveringar, inredning och träning.

RSS 2.0