ESC 2010!

Då var det avgjort för i år, Tyskland vann! :)
En härlig låt som inte är riktigt som alla andra, Lena-Satellite!

Idag var jag och Eric en sväng till Sävar. Det var ju marknad idag och vi hittade massa roliga grejer! Eric hittade också lite fiskegrejer så nu blir det nog en massa fiskande till helgen, hehe :P
Stannade på middag hos familjen, blev lasagne.. Då vart man go å glaa :D
Lena fick färga mitt hår också, blev ganska rött faktiskt men det blir nog bra! Alltid roligt med nya hårfärger :)

Men nu blir det kanske en film, får se vad som går på tv, vilket påminner mig om att jag måste hyra Avatar. Har velat se den hur länge som helst nu men det har aldrig blivit av.. Man kanske kan ta med den till stugan :)

Nu kom Bubbas och det verkar som att han vill mysas med matte som aldrig verkar vara hemma längre :( Stackars dom små kissarna!

Tjingeling!

Morgonpigg och rask!

Vaknade halv 2 idag, underbart skönt! Mellanlandade dock på ungefär 06.00.. Det är då kattfrukostklockan ringer i mitt huvud hehe :) Jag har nog inte sovit såhär länge på jag vet inte hur länge!

Gårkvällen var nice! Började med gott käk på Mariedal, snackade mycket goja och sörplade alkohol :)
Slutade på stan, satt på Invito på uteserveringen och tog en drink, så att säga. Gjorde planer för sommaren, med start nästa helg!
Träffade många människor, bland annat gamla klasskamrater :) Mycket trevligt och många skratt!
Har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på väldigt länge!
Tack allihop!

Idag var det planerat att jag skulle städa, får se hur det går med den saken med tanke på att jag sov bort halva dagen :P man kanske kan börja lite smått i alla fall... göra klart imorgon efter man kommer hem från Sävar.

Det är ju Sävarmarknaden imorgon, tänkte att man skulle hoppa dit och se om det finns några roliga saker att köpa. Brukar ju finnas ganska mycket olika roliga grejer :)
Efter det blir det nog att äta middag hos mor och far.

Dags att göra nå nytta :)

Tjingeling

Döden!

Sverige kom inte med! När hände det senast? vad är det för folk som bor i Europa? Det var många som var sämst som gick vidare, dö!
Usch, just nu är jag lite upprörd...
Kroatien gick inte heller vidare, nä detta var en riktig bummer! Nu hejar jag på Azerbaijan och Tysklad, sen kan resten av tävlingen dra åt fan!

Blä

Tjingeling

Full rulle!

Sprang raka vägen hem från jobbet idag för att slippa all stress som jag vanligtvis lastar på mig när jag har mycket att göra :P
Har tvätt tid idag som började kl 16 så man var ju tvungen att hinna i tid. Eftersom jag och sambon ska iväg och hälsa på farfar Lilja kl 18 så kan det vara bra om man följer tidschemat, maskinerna tar ungefär 2 timmar att tvätta så det blir alldelens lagom :)
Var länge sen man såg gubben nu så det ska bli trevligt :)

På väg hem därifrån tänkte vi hoppa förbi Obs för att storhandla också, sen ska vi hinna innan systemet stänger så att helgen blir räddad, haha!
Då har vi ca en timme på oss att handla för vi måste vara hemma senast kl 21 för då börjar andra semifinalen i schlagern och denna gång är det ju Sverige! Får se om våran Anna kommer med eller inte... Ganska tufft motstånd ikväll. Hoppas bara att mina favoriter kommer med.. Azerbaijan, Kroatien och så Sverige såklart!
Annars blir jag lite bitter.. så då får nog Elin sjunga för mig på jobbet istället för tvärtom haha :P

Men men, vi får se om mitt lilla schema håller ikväll.. för mellan Obsturen och schlagern måste man ju hämta upp tvätten som har hängt och torkat medan man varit på utflykt :)

Dags att fara!

Tjingeling!

Oh my..

Sitter just nu och ser på ESC, för er somn ej vet vad det är så är det eurovision song contest.. nåt som jag är lite smått besatt av haha! Första semifinalen går ikväll.. värdelösa låtar.
Ganska synd att det är större motstånd på torsdag när Sverige ska kvala... men vi kommer nog med ändå, förhopningsvis hehe :)
Ikväll är det bara ett par låtar som har fastnat för mig, blir mer skoj när alla man hejar på tävlar på torsdag! :D

Förutom detta tv tittande så har man varit en tur till Holmsund ikväll eftersom Monica har fylt år, har fikat massa bakverk och druckit congac! Trevligt trevligt :P
Hittade för övrigt hennes present på Ost och delikatessbutiken, en himla rolig affär måte jag säga. Den kan jag rekomendera om man inte vet vad folk önskar sig :)

Nu är det Albanien som sjunger, en av dom bättre ikväll, så nu ska jag va uppmärksam :)

Tjingeling!

Måndag

Som alla övriga måndagar har man idag gått omkring och tappat allt man har hållt i, allt från små papperslappar och tomater till koppar och glas.. Undrar varför det blir så? :S
Har lagt in min semester idag, längtar som få! 6 veckor i det fria haha! Tragiskt nog så blir man mer lättirriterad och arg ju närmare man kommer.. men den 2 juli, då jävlar! :D

Jag känner att det blir en tidig kväll ikväll, kanske kura ihop sig i sängen med en mumsig tekopp och se förhäxad :) Kan behövas lite relaxing när man tänker efter på vad denna vecka bringar.. kommer inte få så många lugna stunder :P

Tjingeling!


Ville bara visa lilla tjockisen från hans söta sida :)

Min lilla tjockis Hubbabubba från sin söta sida :)

Go å gla, Kexchoklaaa!

Vaknade imorse med Bubbas i famnen :) Han är så söt som vill krypa upp och mysas :)

Gårkvällen var trevlig, mycket folk dock.. Fast det är väl att vänta när det är kulturnatta hehe. Personligen får jag dock lite panik när det är trångt, men men, sånt man får ta ibland :P

Nä nu blir det Bones, jag glömde helt bort att det var ett avsnitt kvar på säsongen.. hoppas det är en bra avslutning!

Tjingeling!

Kulturnatta

Ja, då ska vi se vad kvällen bringar!

Nidde och Mia är här och jag förmodar att vi ska börja dra oss ner mot stan snart för att uppskatta Umeås kultur så att säga... kanske borde man ha sin "Umeå Kulturhuvudstad 2014" tröja :P haha!
Skämt å sido så tror jag det blir en trevlig kväll, en gnutta alkohol och trevligt sällskap brukar göra susen :)

Stadsresan som ägde rum idag med Anna var väldigt produktiv. Hittade många Olika linnen och toppar.. Till och med ett par nya skor. Alla som känner mig vet att jag har haft samma sorts skor sen mellanstadiet.. men nu kände ja att det var dags att byta till mig ett par nya, dock fortfarande adidas men ändå ett plus :)
Hittade Examenspresent till lillasyster som går ut 9an i sommar, och jag tackar Anna för att hon hoppade med mig ända till Strömpilen för det.

Nu tänkte jag vara lite social och umgås med våra gäster här på ÖK, men vem vet? Vi kanske ses på stan ikväll?

Tjingeling

Lycka!

Äntligen helg! Veckan avslutades med en underbar dag, lagom lite folk! Mycket härligt om man jämför med resten av veckan :) Slutade till och med tidigare, underbart!

Helgen är obestämd.. många kansken är inblandade, hoppas på att få käka planka till middag imorgon, trä är bra för själen! Hoppas bara att andra också tycker som jag hehe!
Det enda säkra är att det blir shoppingtur med Anna :) Hade tänkt hitta en helt ny sommargarderob, eftersom jag har slängt hälften av mina kläder denna vecka, lika bra att he bort sånt man inte använder.

Händer inget annat intrssant så kanske man tar tag i vårstädningen. Det skulle verkligen behövas. Typiskt att man var sjuk förra veckan annars hade det blivit gjort då istället.. men men, inget att hänga läpp för! Den dagen den sorgen som man säger!

Nu är det dags för lite Greys Anatomy, och sen blir det att laga mumsig middag till mig och sambon ;)

Tjingeling!

Huh?

Jaha, då ska vi se hur detta funkar...

thorenarn

Det jag skriver om handlar mest om min familj och olika projekt jag har, t.ex. renoveringar, inredning och träning.

RSS 2.0