Smörgåstårta

Idag vaknade jag med värk i ryggen, nice.
For upp till mormor för att än en gång gratta henne, det är ju faktiskt idag hon fyller år, även om vi hade middag med släkten i fredags med mumsig mat och babbel + bubbel.
Hon bjöd iaf på smörgåstårta som var jättegoood! Jag hittade lite tupperwere som jag fick med mig hem och lite potatis eftersom den potatis vi har är förfrusen och därför smakar sött och äckligt!
Kan meddela att bilfärden fram och tillbaka inte hjälpte ryggen nåt så när jag kom hem la jag mig och läste och hade värmedynan på, mysigt!

Middagen ikväll kommer bestå av farmors paj och lite kräftstjärtar på rostbröd, gott! Har börjat bli sugen på kräftor nu, inte alls helt fel :P Det är så roligt när man blir tvärsugen på nåt och inte riktigt kan låta bli att äta det, ungefär som smörgåsgurka.. Jag har aldrig tyckt om det förut men varje gång jag går förbi en öppnad burk på jobbet så sinker det ner en skiva eller två :P Det är som dom säger, smaklökarna ändrar sig ungefär vart annat år. Så om det var nåt ni inte tyckte om förut så testa det igen hehe :P

Lägenhetssökandet har kommit igång ordentligt nu känns det som, har bokat visningar på 3 stycken till veckan så man kan ju hoppas att något faller oss i smaken. Om man bara kunde inse att man inte kommer hitta sitt drömboende på en gång så skulle det gå mycket lättare.. Eftersom min smak är ganska så dyr så får jag nog backa på det hehe. Man kan inte alltid få allt man vill ha :P Kanske när jag vinner mina mijloner på trisslott, plötsligt händer det :P

Måndag imorgon! Ska bli skönt med kocken på rätt plats :P Jag blir lugnare och lugnare för var dag som går :)
Nu kanske man ska börja med maten...

Tjingeling!

Helvetesvecka

Börjar kännas i kroppen att man är utarbetat efter dessa två månader. Stressar på jobbet och det blir övertid dom flesta dagarna. I veckan har jag dessutom drömt två av dom hemskaste mardrömmarna i mitt liv, dom toppar till och med den med gamarna (haha)... Första drömmen satt jag vid datorn och gjorde nåt när ett genomskinligt ansikte uppenbarade sig framför mig, kom närmare och närmare.. och natten till igår var hemskast, nån tog tag i mina vrister och drog mig neråt ur sängen. Det var så verkligt att jag var livrädd när jag vaknade, båda gångerna. Usch.
Tackar gudarna för att jag var så utmattad efter min 12 timmars dag igår så att jag inte drömde nåt alls. Fruktansvärt att vara stressad när man sover också. Som tur är så kommer kocken tillbaka på måndag så då kommer allt bli som vanligt igen, längtar!

Hela jag är lite ur balans känns det som, inte riktigt allt som står rätt till. Antar att jag kan gissa en anledning till det. Dumma dåliga förändringar! Men förhoppningsvis blir det bättre ju längre tiden går :P

Hade tänkt gå på bio med Marty imorgon, men tydligen går inte Burlesque i Umeå, hur hände det? Hittar den inte på SFs hemsida. Den har väl inte gått så länge så dom har tagit bort den? Andra städer hade den då fortfarande, irriterande. Får se om det blir en annan film eller om vi skippar bion...

I helgen blir det kalas! Mormor fyller år så vi ska på middag med släkten och ha det trevligt!
Många som fyller år den här tiden på året. Älsklingen, syster, kusin, mormor.. och jag om 1 ½ vecka. Då blir man en gamling :P hehe! Det kanske är nu man ska börja räkna neråt, eller är det när man fyller 30? :P

En sväng ner till tvättstugan då.. ska hämta upp tvätten.
Längtar till en lägenhet där man kan skaffa sig en egen tvättmaskin, skulle underlätta väldigt mycket! Har föresten hittat massa lägenheter som jag vill fara och titta på, och kunde jag bara få älskling att hålla sig vaken så skulle vi tillsammans kunna bestämma vilka vi vill se :P

Tjingeling!

Dagen innan sista dagen

På torsdagar brukar man vara utslut på jobbet och vara less och längta till helgen. Sen när lunchen är bortstädad och man sitter på fikat så blir man plötsligt väldigt peppad på att det är eftermiddag :P För då inser man att det är fredag imorgon vilket betyder att den bara är en dag kvar till helgen :)
Veckan har varit väldigt skön, inte särskilt många cateringar till Ryttmästaren. Det är bra om man får en paus från det ibland och bara koncentrera sig på det som händer uppe hos oss :) Det är lite kaos i köket ibland när det är nya människor som ska lära sig allt på samma gång. Även om jag tycker att vi klarar det väldigt bra så längtar jag tills kocken kommer tillbaka, då får man tillbaka lite av ordningen som kan svaja lite grann nu för tiden :P

Värmen i lägenheten har börjat stiga, tack och lov! Är less på att ha på mig dubbla mjukisar och tjocktröjor. Just nu är det ca 20 grader, man kanske inte kan be om mycket mer när det är så här kallt ute.

Sååå, helgen... Har lite planer på att träffa ett par flickor som har återkommit från sina boenden långt långt borta :P Martyman och jag har lite planer att träffas på lördag, vet dock inte vad som gäller.. hon vägrar svara på smset jag skickade, suck :P Men jag får väl slå henne en pling imorgon kanske!
Sen står svägerskan på tur! Hade tänkt försöka röva bort hon på dejt hehe. Vi får väl se om hon är breredd på att göra motstånd, kan ju faktiskt hända att hon hinner läsa detta innan min plan är fullbordad :)
Vi får se vad som händer och fötter helt enkelt!

Tjingeling!

Kallt

Sitter i sängen och ser på Morden i Midsomer med en rykande kopp lingonte och fryser som fan.
Några element har lagt av så nu droppar graderna. Burrrr.....

Ville egentligen inte säga något mer, blev bara less på kylan haha :P Nu tänkte jag sitta här och fumla med lite jobb.. Lättare att få det gjort hemma än på jobbet, lite lugn och ro. Ska skriva ihop en lista till nya kollegor om vad som gäller och vilka uppgifter som tillhör vem. Mycket lättare för dom att förstå verksamheten då istället för när vi ger förklaringar i förbifarten :P

En klunk värmande te nu då..

Tjingeling!

Melodifestival

Sitter och väntar på reprisen från gårdagens Mello. Börjar kl 23.20.. när hände det? Brukar inte sånna här repriser gå mitt på dagen?

Vi var ju på middag på Tomtebo igår! Käkade 3 rätter och tog några glas :P Himlarns trevligt! Riktig svensk matlagning är riktigt kul haha!
Stekis har till och med lovat att tvinga ut mig på promenader även när jag försöker slingra mig :)
Härlig kväll med härligt sällskap, måste göras om!

-

Vi var och tittade på en lägenhet i helgen. Den första vi har tittat på. Mycket fin men inte riktigt vad vi letar efter :) Men det är kanoners att vi har börjat titta iaf! Äntligen!

Tjingeling!

Hallå där!

Länge sen sist! Jag tror bestämt att en uppdatering är på tiden :P
Har hänt en del den senaste veckan. Förra tisdagen var jag till exempel och klippte mig! Nu är jag korthårig :) Lite ovant men jag ska nog vänja mig hehe!
Kockandet har gått bra, det är som skönt när allt funkar som det ska och man inte får panik hela tiden :) Förra gången var det kaos i skallen men tydligen så vänjer man sig hehe.
I fredags var det personalfest på Äpplet med trerätters middag och dans! En liten skvätt alkohol var också med i bilden :P Vi hade iaf väldigt kul med mycket surr hehe! Go Robot! Haha!
Sen fyllde Älsklingen år i söndags så då var det kalas, dubbelt upp! Först min släkt, sen kom svärfars. Blev av med nästan hela tårtan, kanoners! Jobbigt att behöva dela upp fikat, inte mycket mer man kan göra när ens lägenhet inte räcker till. Men snart kan det bli ändring på det! Vi har officiellt börjat leta lägenhet! Vi ska titta på en på lördag, känns spännande att det är igång! :)

För övrigt rullar livet på som vanligt. Aningen stressigt på jobbet med allt som händer där. Vi har inte riktigt fått ordning på allt efter jul, men det kommer nog bli bättre så småning om när allt faller på plats! :)

Min nya telefon är tillfälligt ur funktion eftersom Bubbelutt har käkar sönder min laddare, knäpphuve! Han har aldrig tuggat på kablar förut.. Nu måste jag fara och köpa en ny. Som tur är så blev jag smart idag och insåg att jag kunde flytta simkortet till en gammal telefon :P Bättre sent än aldrig haha! Så nu kan man nå mig igen :)

Annars börjar jag bli peppad! Martyman kommer hem snart, ska bli skoj att ses! :) Sen kommer svägerskan att stanna här uppe ett tag nu så allt är kanoners! Man kanske får dra ihop nåt slags party eller vad sägs? :)

Nä, nu ska jag titta till tvätten :)

Tjingeling!

thorenarn

Det jag skriver om handlar mest om min familj och olika projekt jag har, t.ex. renoveringar, inredning och träning.

RSS 2.0