Promenad

Igår drog Stekis med mig ut på promenad, härligt underlag vid vägarbetsområdet :P Hur som helst gick vi runt sjön med vovven, det var härligt vinter/vårväder och det var även jobbigt, vilket är själva poängen med mitt promenadande :) När vi kom tillbaka tog vi en värmande kopp te och sen fick jag skjuts hem och vaknade i morse med lite träningsvärk i benen haha! Tack för promenixen! Same time next week ;)

Idag bokade vi biljetter till bion på fredag, Hur många lingon finns det i världen? :P Och bordet är bokat på Harrys så då blir vi mätta och glada efter filmen :)
Just nu känns det som att veckan måste börja bli bättre annars kommer jag vara opeppad på fredag.. Fast idag var bättre, även om jag försov mig igen haha. Gjorde smörgåstårtor idag och det är ju faktiskt riktigt roligt :)

Och nu har mina böcker kommit också så nu tänkte jag faktiskt gå och läsa hehe!

Tjingeling!

En bra bit på väg

Första steget mot slutgiltigt köp gjort. Mööp! Varför ska det vara så länge kvar tills man får flytta in?! Jag vill ju börja packa ner allt i lådor nu på en gång :P

Äntligen har jag fått mina böcker från CDON! En fråga... Om man beställer filmer och böcker samtidigt men med olika leveransdagar och man får filmerna med sms avi men bok avin i brevlådan, vad är det då för fel? Om man har klickat i sms avisering så borde det väl vara så på båda leveranserna om dom är på samma order? Knepigt det där...

Träningsvärken är inte nådig idag. En hel helg med massa Kinectspelande tär på krafterna haha. Boxningen gav mig dessutom mer axelvärk, den har varit ganska lugn senaste månaderna men nu kom den dunkande tillbaka :/ Men men, det försvinner nog snart :P
Hur som helst så var helgen härligt härlig! Förfest med Kinect (som sagt) och sen utgång på Schlager med massa dans :)
Så tack för den kvällen kära vänner! Roligt att Martyman med man var med. Nu försvinner hon ju igen så man måste ta vara på tiden, kanske bowling med dom i veckan(?)  :)

Annars är detta en vanlig måndag.. hoppas bara att det inte bli en måndag hela veckan-vecka. För isåfall blir det jobbigt att hålla igång peppen inför helgen. Men även om det blir en måndag hela veckan-vecka så brukar vi alltid vara peppade på fredagarna när vi ska hitta på något. Och denna vecka blir det all out, middag och bio på fredag.. och sedan... Sundsvall! :P Härligt med härligt jobb :)

Japp, japp jaapp!

Tjingeling!

Då var det klarrrt!

Idag skrev vi papper på lägenhet!
Pepp pepp! Inflyttning 15 juni :) Ska bli nice! Vi ska fixa och göra fint och ha det kanoners i vårt nya hem :D Längtar!
Då blir man Mariedalsbo med andra ord.. Kanske dags att skaffa Coopkort? :P
Partaaayyy!

Tjingeling!

Dude!

Veckorna går fort som få just nu. Rätt som det är så är det sommar hehe! Himlarns härlig tanke, inte sant? :) Man blir mindre glad av detta dryga väder som hoppar runt, men snart så är det över också!

I veckan har jag haft lektion i fakturahantering. Kruxigt.. men ganska lätt när man får kollen. Ju mer man gör, så att säga :)
Mycket händer på jobbet nu.. planer, planer.. Nästa fredag ska vi ut och äta allihop! Så trevligt när man gör saker med jobbarkompisarna :D Sen har vi också bjudit in våra forna kamrater som lämnade oss för grönare gräs :P Länge sen man såg dom så det blir nice!
Dagen efter det ska vi sätta oss på en buss kl 8 på morgonen och rulla ner till Sundsvall för att umgås och bo på hotell :) Peppen! Kanske också blir lite inköp på IKEA, man kanske behöver nya grejer till ny lägenhet, om man nu får en nån gång, haha! Börjar känna mig lite less på sökandet, men tids nog händer det nog :P

Vi har ju tittat på en lägenhet som vi fortfarande väntar bedked på. Man är så förväntansfull och nervös så man blir nästan irriterad.. varför ska det ta så lång tid?! Förhoppningsvis får vi veta imorgon. NÅÅÅH! Så drygt! :P

Vill att mina böcker från CDON ska komma. Jobbigt med beställningsvaror. Sagan om Isfolket. Nån som läst dom? Första boken var skitbra! 46 to go :) Spännande med lite spökiga historier!
Sen beställde jag hem Skönheten och Odjuret.. och Hitta Nemo. Lääänge sen man såg dom, skitbra! Älskar tecknat! Och med det menar jag gamla filmer som gjordes på min tid, inte det som görs idag. Finns bara vissa undantag med nya filmer :P
Men efter shoppandet på CDON så är mitt nätshoppingberoende aningen stillat. Länge sen sist, brukar gå så när man ska spara till dyra lägenheter :P

Tjingeling!

Bilder!

Okej darlings!
Picturetime!

Vi börjar med lite av mina fina presenter jag fick i present..




En överlevnadsdräckt av svärfar, stiligt inte sant? :)




Ett halsband med mitt namn av min kära systeryster! Också en fin blomma med på ett hörn :) Fiiin!
Såå Jäsen, vad tycker du om din present till mig? hehe. Skoj att hon blir den sista att se :P


Nu har jag inga mer bilder på presenter.. däremot tog jag en fining på Lilltass.



Finare finns inte :)


Inte många bilder men det var det enda intressanta jag hade på bild just nu :P Måste kanske bli flitigare med kameran haha!

Trött och eländig är jag idag.. Kör ett race med Greys Anatomy.. Hörs snart!

Tjingeling!

Årets mello

I lördags var det ju, som alla vet, final i årets melodifestival. Jag är nöjd med resultatet. Så glad att "oh my god" vann. Blev lite rädd där i slutet när dom högsta poängen delades ut. Jag tycker inte om hippimusik :P Man får väl bara hoppas att det går bra i ESC i maj. Kan ju inte precis bli sämre än i fjol!
Kvällen spenderades iaf med Martyman, blev ett X antal vinglas hemma och fler X på krogen! Vi for på Schlager kvällen till ära, haha! Och sen blev vi medlurad på en efterfest som egentligen inte var en efterfest. Men men, sånt är livet haha! Var iaf trevligt att gå ut för en gångs skull, även om det inte blev som det var planerat från början..
Så nu har man stillat krogbegäret ett tag framåt :P

Sen har man fått Martyman att digga TVD och det är ju alltid bra haha. Vi körde ett race på söndagen medan vi väntade på pizzan haha :D

Och nu har ännu en vecka börjat. Tiden går så fort nu för tiden så rätt som det är så går man i pension!
Denna vecka blir det mer visningar. Hoppas det går bättre denna gång! Vill verkligen hitta nåt nu..

Tjingeling!

Eller vad säger ni?

Om man äter gosaker så behöver man det mer..
Om man sitter vid datorn så behöver man den mer..
Om man har en bil så behöver man den mer..
Om man använder hudkräm så behöver man det mer...
Om man äter värktabletter så behöver man dom mer...
Om man skiter i allt så mår man mycket bättre!

-

Sorry att jag inte skriver lika mycket längre. Har väl annat för mig :P

Min födelsedag har passerad som ni vet.. men jag fick en liten present i veckan av min kära syster, beställningsvaror ni vet :P Ett jättefint halsband med en bricka som det står mitt namn på :) Jättefin och jättebra! Det är så roligt att få smycken :)
Jag kan lägga upp en bild senare :P

Oj, vilken tråkig blogg jag har.. bara massa tråkigt babbel och inga bilder:P hehe! Får ta och köra ett bildrace snart :)

Hur som helst så blir det party denna helg :) Ett bra slut på en bra vecka :) Ska bli trevligt att träffa lite folk och vara social. Har inte riktigt orkat med så mycket på sistone men nu känns det bättre, när allt inte är så stressigt på jobbet och så :)
Får se om det bara blir tjejerna eller med boysen också, det var väl inte riktigt bestämt än tror jag :P Men jag ser hur som helst fram emot att umgås lite :)
Denna kväll blir dock lugn, sitter med ett glas vin och ser på TVD och sen kanske det blir nån film eller så. Efter det blir det att sova sött!

Tjingeling!

Mööp mööp!

Kommer ni ihåg den där irriterande/roliga/snabba fågeln som gjorde hyss och sprang ifrån vargen? Himlarns roligt barnprogram hehe! Nån som vet vad det hette? :)

-

I veckan har mina arbetskamrater varit väldigt gulliga och snälla och underbara och låtit mig springa på visningar, tummen upp för dom :)
Har varit ett par intressanta lägenheter som kanske kan vara nåt :P Får se vad som händer och fötter på den fronten! Spännande.....

Annars är det chillgorill känns det som. Lugnt på jobbet igen, hinner äntligen med alla mina saker som jag har halkat efter med och känner att stressen minskar varje dag, hurra! Man blir så glad så man hittar på egna sånger och sjunger dom hela dagarna :P Kanske inte låter så bra men det är skoj att underhålla resten av gänget!

Och om folk inte redan vet om det så fyller jag år på söndag, då är släkten bjuden på smörgåstårta, MEN(!)... mina kära vänner är välkomna på lördag ifall det finns en ledig lucka i schemat! Tänkte väl kanske nån slags tårtbit, köpes dock.. orkar ej göra en, och kanske ett glas med valfri dryck om folk vill komma på kvällen hehe! Obs, detta är inget tvång :P Meddelar bara att möjligheten finns :P
Jag har nästan glömt bort att jag fyller år, folk måste påminna mig hela tiden. Knäppt men sant. Jag har så mycket annat i huvet så jag blir lite förvirrad.. och då är det lätt att sånna grejer trillar ur skallen :P

Nu bli det nog en mysig kopp te och en god bok :)

Tjingeling!

thorenarn

Det jag skriver om handlar mest om min familj och olika projekt jag har, t.ex. renoveringar, inredning och träning.

RSS 2.0