Äntligen Söndag!

Känns som att veckan har varit den ena aktiviteten efter den andra! Pjuuh!  Jollan har typ inte fått va hemma en enda dag!
 
Måndagen spenderade i Örträsk hos mormor och morfar (gammelmormor och gammelmorfar). Eftersom moster Marie var uppe i veckan så tänkte jag att vi tar en tripp dit upp så hon får träffa lilltösen. Plus att Lena och Denise var där också så det blev en trevlig dag med familjen :)
 
Tisdagen åkte vi iväg til Sävar för att hälsa på Martina! Också där blev det ett första möte med Joline :) Var väl snäll tillö en början men sen blev det lite grinigt så hon gick slumra en stund där på slutet.
Vi fick också träffa Martymans nya karl, mycket trevligt!
Efter trippen till Sävar så plockade vi upp pappsen och åkte iväg till farfar Stefan och Monica för middag och bilmek. Mycket mumsig mat måste jag säga :) Grillat!
Men det där med bilen drog ut så mycket på tiden så vi hann inte med någon efterrätt innan Jollan blev allt för grinig och trött.. så vi får smaska glass en annan gång :)
 
Onsdagen besökte vi jobbet för lite lunch! Dom hade gjort så fint med sommarbuffé och tjusiga outfits hade dom också! Det var himla kul att träffa alla och hälsa glad sommar såhär innan semestern. Nu kommer man ju inte se dom flesta förrän i augusti!
På kvällen sen kom MArtina, Dick och Amanda. VI nattade Joline och sen for vi ut för ett par glas på Olles! Där blev vi lite förskräckta av att ett gäng hade med sig en liten pojk, kanske 3-4 år gammal.. inte OK! Speciellt när dom typ hängde ut han ovanför räcket! Som tur var så hände det inget.. men rätt som det var kunde han ju ha fallit över kanten! Hemska tanke!!
 
Torsdagseftermiddagen fick Joline hänga med kusin Moa medan mamma och pappa kikade på hus i tavelsjö! Huset var inte alls som vi hade trott, typ värsta fuskbygget haha. Tur vi redan hade bestämt oss för att vi inte ville ha det redan när vi såg tomten. Den låg typ 1 meter från storvägen, så vill vi inte ha det!
Men Joline hade iaf haft kul hos kusin! Hade varit lite svartsjuka från Moas sida när Joline hängde med Tobias. Men så blir det väl när någon annan bebis helt plötsligt sitter i pappas knä haha :)
VI plockade iaf upp lite mat på väg tillbaka och käkade middag med dom innan vi for hem :)
 
Fredagen åkte vi än en gång upp till Örträsk eftersom det var 75års kalas! Morfar firades i stugan med släkt och vänner! Många nya ansikten för Joline att se. Bland annat mammas kusiner som kommit upp från 08 land! Länge sen man såg dom nu. Typ för ett år sen! Så det var himlarns trevligt!
Kl 7 packade vi ihop oss och åkte hem. Och när nattningen var i slutskedet ville Joline inte sova.. hon låg bara och skrattade.. (huh?) Men tillslut så somna hon iaf :)
 
Så blev det äntligen helg och vi fick varva ner lite på lördagen :) JAg for och storhandlade, vi hade absolut ingenting i kylen! Blir väl så när man aldrig är hemma haha! Där träffade jag iaf kändisar! Per och Jonsson och Thomas var där och shoppade inför kvällen. Mycket kul att se dom! Var ju inte direkt igår haha :P
Sen tog vi det lugnt och jag och Eric avslutade kvällen med The vampire diaries och ett par glas vin/öl :)
 
Så nu var det söndag och precis dags för Joline att ta sin förmiddagsnap. Om hon nu bara vill somna så vore det fantastiskt! :P
Sen ska väl Eric se F1 och ajg kanske får lite tid att lägga mig och läsa :)
 
Väntar för övrigt på spännande nyheter från Jasmine. När kommer ungen egentligen?! Nu börjar vi bli övervänt haha :) Några dagar över tiden nu... personligen tror jag att den kommer innan torsdag nästa vecka :)
 
Och Eric jobbar nu sin sista vecka innan semestern. Det är en eftermiddagsvecka så det blir bara 4 dagar och sen är han ledig i hela 5 veckor :) Ska bli sköönt :D
 
Nä.. dags att göra någe vettigt!
 
Tjingeling!

snyft!

Ska man gåefter BMI så är jag överviktig.. sorgligt men sant! Efter jag har slutat amma så blir det kanske att dra nån bantningskur!
Vi borde sluta äta massa pizza hela tiden.. även om jag är duktig och tar salladen ofta så slinker det ändå ner en pizza eller två i månaden :/ och egentligen är det ju inte ens gott, man ångrar sig alltid efter man har äkat den haha!
MEn sen tänkte jag ju också börja träna pole regelbundet. Det verka rju vara så himla kul! haha :)
 
Har ju inte blivit så mycket promenader senaste månaden.. Joline tyker inte om att sova i vagnen längre.. inte som förr då hon slocknade så fort man kom utanför dörren.. Nu liger hon mest vaken när man är ute och blir grinig ganska så snabbt.. :/ Jag som var så duktig med promenader förut.. suck...
 
Aja, nån gång ska jag allt nå min målvikt! även om det är ganska många kilon som ska bort! MEn det blir ju lättare att äta nyttigare när jag börjar jobba också.. där har man ju ett stort salladsbord med en massa gott! hehe Det är ju dock tur att jag inte är myckret för kakor eftersom det kryllar av sånt på jobbet också haha :P
 
Nä... dags att börja tänka på formen! Innan jul tänkte jag vara fit for fight! Vi får väl se hur det går med det haha!
 
Tjingeling!

Nya leksaker!...

....För oss vuxna!
 
Var på NetonNet igår och inhandlae diverse grejer :P Bland annat en ny router, eftersom den gamla verkade ge upp ganska ofta. Så nu för vi se hur den nya sköter sig. Och går det dåligt även med den så är det väl bara att köpa ny dator också haha :P Den har ju några år på nacken!
Sen köpte vi en filmkamera! Skitkul! Nu kan vi börja filma allt roligt som Joline gör haha :) Tex när hon börjar rulla runt.. krypa.. dom första stegen :) Och allmänt roliga grejer :) Det är ju skitkul att ha och visa henne sen, precis som mina föräldrar gjorde. Jag tror jag har 3 skivor med filmer från när jag var liten. Allt från när jag försökte krypa och Jasmine bara puttade ner mig till när man var äldre och dansade till spice girls :)
Sen köpte vi också en babyvakt! Har väl inte riktigt fått den att fungera än.. gav den till Eric så han kunde pilla lite grand.. då funkar den säkert snart haha! Vi tänkte att det var bra om vi hade en nu när det är sommar och man kanske är ute i stugan och hon ligger ensam inomhus m.m :) Billig och bra var den.. med en räckvidd på ca 2 km :)
 
Så nu när man har inhandlat allt detta så känns det bra :) Har ju länge tänkt göra det men vi har aldrig fått tummen ur. Men sen fick vi tillbaka på skatten och tänkte att det blev bra presenter till oss själva haha!
 
FÖr övrigt så har jag bokat tid för tatuering! Wiihooo! Så jävla länge sen nu så man är ju övervänt haha! Först var det väntetid till september men tur som jag har så hade dom en avbokning redan denna vecka så då fick jag den tiden :) Så på onsdag gäller det! Ska skriva texten "Mest och ännu mer" följt av Jolines namn och födelsedatum :) Sen skulle han också rita upp någe tjusigt run omkring/i bakrunden :) Ska bli himla kul! :D
 
Sen kommer Lena och Nisse med våra mörkläggningsgardiner idag också. Inhandlade på IKEA när dom var ute på roadtripp till Sundsvall/Stockholm i helgen. Ska bli skönt att äntligen kunna ha det mörkt i sovrummet och slippa hänga svarta lakan för fönstret haha!
 
Med det säger jag hejdå för denna gång :) Lägger nog upp en bild på tattoon sen när den har läkt :)
 
Tjingeling!

:(

Skrik, skrik och åter skrik! Vad vill hon egentligen?
 
Har nu överlåtit henne till Eric så sitter jag och Bubbas och myser här vid datorn istället!
 
Spanar in olika träningsmetoder för att bli av med mamma-magen.. är less på att vara tjock nu! Nisse påstod tidigare i veckan att det såg ut som att jag hade en till unge där inne. Snäll far man har.. eller inte...
 
Så nu hoppas jag på att detta ska funka.. och gör det inte det så får jag väl gå och gräva ner mig nånstans och helt enkelt ge upp det där med strand och bikini.. får börja med säckiga kläder.. vill inte att folk ska tro man går med en bäbis i magen när det är flera månader sen förlossningen. Så de så! :(
 
Tjingeling

blä

visste att det skulle bli såhär!
hon är snäll en vecka för att sen bli knäpp en månad! dessa dumma utvecklingsfaser och tillväxtperioder är bara lögner alltihop! det är ju precis tvärtom! och inte märker jag några nya fördigheter heller när hon blir snäll igen..
idag har hon bara skrikigt! sov 1½ timme över lunchtimmarna men annars så håller hon aldrig käften! nådigt less jag blir på detta! det är som att hon har bestämt sig för att var som drygast så fort eric inte är hemma! Kul att man är omtyckt, fy satan!
 
blä

stughelg

Ja, tanken var god.. men... som vanligt ska det mesta strula sig när man far til stugan.. iaf så här tidigt på året.. allt slutade iaf med at pumpen som drar upp vattnet till alla kranar inte riktigt ville suga.. blir nog att köpa en helt ny pump! vi hade tänkt stanna till idag men det blev hemfärd igår istället.
Många var myggen också, helt sjukt! Så fort man öppnade en dörr så kom 50 st in typ! Stackars Jollan fick flera stycken på sig! Och vem vet hur mycket hon blev biten under natten när man inte var där och slog bort alla?! Dock verkar hon inte ha fått något kliande bett... då hade man nog märkt det tänker jag... dumma insekter!
Så jag tror att det blir att införskaffa sig en sänghimmel i form av ett jjätte-myggnät man kan ha över sängen om nätterna!
 
Annars är det lugnt... hon har kommit in i en sån där snäll fas nu igen. Den har varat i ungefär en vecka nu-.. så vi får se om det vänder snart haha :P Sover jättebra gör hon. Och har börjat dra benen under sig när hon ligger på mage, som om hon vill ända sig eller rent ut sagt börja krypa haha, ser ganska kul ut! Märks att hon tar i för hon ser så jävla koncentrerad ut haha!
De nya leksakerna vi köpte i veckan har gjort underverk! Hon tycker dom är jätteroliga :) Hon blev nog less på dom gamla haha :) Dessutom börjar hon tycka om att ligga i babygymmet igen :) Saker och ting verkar ljusna en aning. Hoppas det håller i sig ett tag nu.
 
Sommarn är dessutom här, fantastiskt! Bara en månad kvar tills Eric får semester och är hemma i hela 5 veckor :) Här behöver det inte sparas på några semesterdagar då han ändå är föräldraledig över jul och nyår haha!
Blir en härlig sommar tror jag! Om nu inte solen steker i 27 grader varje dag så... Joline tycker inte riktigt om värmen, blir så svårt att sova då :P Blir bra med lite regnuppehåll som det är idag hehe :)
 
Sen är det snart dags för lilla kusin att komma! Bara ett fåtal veckor kvar innan det är dags nu! Spännande!
Jag tror på tjej, mycket och brunt hår, blå ögon, 3,5kg, och 50cm lång :D
Det är så roligt så jag tror jag dör snart! Sitter som på nålar för att få samtalen att nu är ungen här! hehe Go Jasmine! Spännande!
 
Annars så har vi den första av 5 föräldraträffar imorgon :) Ska bli kul och se vad som händer på dom :P Tråkigt att inte Eric kan följa med när det är första gången, han jobbar ju eftermiddag till veckan. Men veckan efter kan han hänga på :)
 
Men nu ska jag ta och betala en faktura så jag inte glömmer bort den... hehe, på återskrivande!
 
Tjingeling!

thorenarn

Det jag skriver om handlar mest om min familj och olika projekt jag har, t.ex. renoveringar, inredning och träning.

RSS 2.0