snor...

Finns det någon operation eller nåt som man kan genomgå för att det ska sluta produceras? Är nådigt less på att vara förkyld nu. Var så rädd om halsen i morse så jag linda in den i en halsduk :P Vantarna fick också hoppa på. Brukar det vara såhär kallt i slutet av augusti?

Imorgon börjar september månad. Vilket betyder att jag då har tränat i en hel månad, gud vad jag är duktig :D Då ska vi se om jag har tappat nån centimeter runt låren eller inte nahahah! ;)
Annars får vi ta och anstränga oss mer. Jag skulle väldigt gärna vilja komma i mina klänningar igen.. :( Jag blev jätteglad idag när jag trodde att jag hade hittat lite magrutor, men det visade sig vara en valk så då blev jag deppad igen haha :P
Men men, sånt är livet, man kan inte alltid få som man vill hehe!

Lite jobbsnack då.
Nu ska jag börja kocka på tisdagar för att bli varm i kläderna, eftersom jag kanske kommer måsta hänga vid spisen mer senare i höst. Får ju se hur bra det går. Personligen så tror jag att jag kommer gå bra men det stoppar inte mina panikkänslor som jag vet att jag kommer få. Det är bra att Kennet kommer att vara i närheten hehe. Man är ju som sagt lite lost i köket nu för tiden när man inte lagar så mycket mat, utom hemma då men det är inte samma sak.
Blir jobbigare v 37 när han är borta och jag ska ta hand om köket hela veckan, skrämmande!

Nu ska jag springa ner i tvättstugan och stoppa kläderna i torkskåpet.

Tjingeling!

PS. Saknar Eric när han jobbar eftermiddag... :( DS.

Sol!

Solen skiner och torkar bort regnet från vägen :)

Middagen är uppäten, mjukisarna är pådragna och förhäxad är i dvdn! Dagen har varit lite lagomt slapp :) Bra att det inte är allt för stressigt på måndagar! Har gjort massa landgångar idag, det var faktiskt himla skoj! Något annorlunda för en gång skull :) Skönt när det inte bara är samma sak som beställs hela tiden.
Det drog dock ut på tiden eftersom vi inte fick några varor förrän vid 2 tiden idag.. I vanliga fall brukar vi få dom runt 11 tiden. Lite smått jobbigt men jag hann nästan stämpla ut samma tid som jag hade tänkt mig. Bara 10 minuter efter den egentliga arbetsdagens slut hehe :P

Hämtade ut resten av mina bilder idag också, så nu blir det att klippa och klistra i mina album och sätta in sista bilden i mitt kollage! Äntligen! Efter 4 års tid är det äntligen fullbordat haha!

Sen kan jag ju bara meddela att ungdomsmottagningen är en skrämmande plats :P Kände mig jättegammal i väntrummet idag, kändes som att det bara var unga ungdomar där. Blir nästan skönt nästa år när man inte längre får gå dit för p-piller, för då räknas man som gammtant och får gå till nån vårdcentral eller nåt :P

Nu blev det kallt så nu ska jag krypa ner under en filt och ha det skönt ett tag innan det är dags för dagens träningspass :)

Tjingeling!

EFTERLYSNING

Har jag möjligtvis lämnat min röda locktång hos nån? Jag har letat och letat men hittar den inte här hemma. Skulle uppskatta om mina kära vänner kunde kika i sina hörn om dom hittar nåt :)
Annars måste den vara i stugan... vet dock inte varför den skulle va där.. Har ju inte behövt locka håret eftersom jag har permanentat det :P
Jag hoppas på att den ska komma till rätta....

Nu ska jag iväg på dop snart :) Lilla kusinbarn Adam :)

När jag kommer hem ska jag diska för nu har det gått alldeles för lång tid sen sist :P Kanske måste handla ikväll också? Får se hur det blir :P

Tjingeling!

Sova!!

Vaknade klockan 11! Underbart!
Länge sen man fick sova ut ordentligt, lite lustiga drömmar cokså. Det är inte en riktigt bra dröm om den inte är lite knäpp hehe!

Lunchgästerna på jobbet har ökat i veckan. Känns bra att det börjar komma igång lite grann :) Himlarns skönt att ventilationen är igång igen, förra veckan var det minst 30 grader hela tiden ute i matsalen.. då kan ni ju tänka er hur det var inne i köket. Tropiskt!
Nu går man nästan och fryser igen, allt är som vanligt :)

Har varit massa födelsedagsafirande i veckan också. I torsdags var vi ute i Holmsund och käka tårta hos Erics far :) Riktigt god hemmagjort tårta med bär från trädgårn :) Mumsigt!
Igår var vi i Sävar och käkade middag och tårta eftersom modern fyllt år. Blev grillat och ännu mer tårta! Också hemmagjort med bär från trädgårn, visst är väl sommarn härlig?!
Massa skratt och lite heta debatter med släkten är väl alltid trevligt, eller? Nära lite tallrikskastande där ett tag men det klarade vi upp ganska fort! Den stora helheten var iaf skitbra :)

Idag blir det bara att vara slapp och slö. Se lite filmer och kanske ta ett kex med brie på :P

Tjingeling!

Nytt och fint sovrum?

Nu äntligen kommer bilderna jag har lovat alla mina trogna läsare :P
Dom nya tapeterna och mina ljusstakar :D


ljus

tapet

och

poserar


Så, vad tycks?
Personligen tycker jag att sista bilden är finast :D

-


Jag klippte/klipte/klippade(?) alla mina naglar igår... bara en enda klarade sig genom en arbetsvecka, haha! Tragiskt tragiskt....
Idag hade vi säsongens rekord.. 134 luncher! Lite skillnad från 50 st som det var förra veckan :P

Nu ska jag kämpa mig upp på Orbin och trampa lite :P Var ett tag sen nu, Stockholm förstörde mitt flooow!
Dags att göra något åt det!

Tjingeling!

Smutstvätt!

Skickade ner Eric i tvättstugan nyss :P MOAHAHAAHAHA!!!

Länge sen sist, har varit lite smått småtrött senaste dagarna och i helgen var jag ju i Fjollträsk och där kan man ju inte sitta vid datorn hela tiden för då är man oförskämd :P

Stockholm var härligt!
Fredagskvällen for vi ut och tog en drink på ett ställe som heter Skrapan.. om jag inte minns fel? Högt uppe i ett höghus md fönster runt om, Ganska så fin utsikt om man säger så :P Vistelsen blev kortvarig eftersom vi skulle upp tidigt nästa morgon, så vi for hem och surrade ett tag innan läggdags!

utsikt?
Utsikten kanske inte syns så bra, men nästan iaf...


Lördag var det upp med tuppen! Eller kanske inte... Men hyffsat tidigt iaf eftersom vi skulle på grönan :)
Blev ett himlarns sjå att ta sig dit.. Först åkte vi tunnelbana en låååång bit... sen gick vi fel(?) Så vi var tvugna att gå runt runt runt en stor hamn eller vad man nu ska kalla det?

hamn?
Vatten vatten vatten...

Efter vi hade rundat var som kändes som en 40000 mil lång kaj så orka vi inte gå nå mer så då hoppa vi på en buss där det luktade gemenskap kan jag lova :P Hur som helst så tog den oss till grönan och vips så hade vi åkbanden på och kutade in bland alla karusellerna :P Jasmine tyckte nog mest om kärlekstunneln, naha! Men jag tror jag talar för alla när jag säger att det roligaste var att höra "Väääälkommeeen till kvaasteen!" från läpparna på vad jag antar var en gammhäxa som sitter och trycker, perverst! hahah! Det blev lite av en catchfrase (stavas det så?) !! :D

En annan rolig sak var ju detta:

vild
vi åkte dock inte den men jag känner på mig att den är nog jäklarns nice :P


När vi var där så hade dom också genomrep för sommarkrysset senare på kvällen.. Vi gick förbi precis när takida spelade, och det var ju lite roligt tycker jag :)

grönan

-

När vi kom hem från grönan så blev det matlagning! Blev fläskis, potatisgratäng och madeirasås som vi sköljde ner med lite vin innan det blev utgång! Frida fixade in oss på listan på en ganska så bra krog med bra musik, iaf i början. Dom spelade typ Gyllene Tider och andra gamla låtar :)
Sen har jag en fråga, Var det Eric Saade vi såg? Naha! :P
Efter ett par timmar eller så sprang vi ut därifrån för då kurra magen efter MAX!!! Gott med max :)
Sen var den kvällen slut :P

Vaknade söndag och blev genast pepp på att gå på stan :) Hittade en massa saker som jag ville ha!
Bland annat en skinnjacka och en skjortklänning.

från sthlm

Och även dessa snygga dojjs!! :D Roligt med bruna skor för en gångs skull :P

Var iaf en bra dag :) Saknar bara att jag inte hittade några bralls men nog ska väl det gå att hitta hemma i Umeå? :P

På söndagkväll sa jag hejdå till stockholm och flög hem igen, där Eric hade tapetserat sovrummet, underbart!! Det blev så snyggt så jag vill nästan gråta! Mycket bättre än den där röda tapeten :)
bilder på det senare när jag har fått upp tavlor och kanske bäddat sängen, hihi!

Tackar iaf mina kära släktningar för helgen som var och tycker att vi kör stenhårt på att fara utomlands nästa kushelg! ;)

i rulltrapp



Tjingeling!

PS. Jullan, du saknades! DS.

Flyg som en fågel!

Ja om ett litet tag ska Eric skjutsa mig på flygplatsen så att jag kan fladdra iväg till Fjollträsk! :P Jasmine och Frida kommer plocka upp mig på Bromma och därefter blir det att ta en drink eller två ute på byn so to speak :P

Helgen ska bli rolig och trevlig! Grönan och krogen och allt möjligt skit, shppa till exempel :) Jag har så stort förtroende för att jag ska hitta en skinnjacka att jag inte tar med mig någon egen utan reser ner i Jasmines jacka, som hon ska få av mig :P

Wish me luck!

Tjingeling!

Dags för packning!!

Har precis tryckt i mig lite fiskgratäng! Den blev faktiskt riktigt god :) Hade inte allt hemma så det blev lite exprementerande :P Snörde i både dittan och dattan!
Nu ska man bara få Eric att smaka också, hehe :P Enda kruxen var att den blev lite vattnig, jag skyller på pulvermoset! Mycket bättre med riktigt pärmos!

Bröt andra nageln idag, dom går åt fort! Man håller ju halvt på att dö på jobbet, varmt och kvavt nåt så jävulskt när ventilationen är av stängd.. Hoppas dom går igång snart, dom har ju hållt på hela sommaren!

Ska in i förrådet och hämta väskan nu, packa packa packa! Hoppas jag inte glömmer något viktigt!
Ska ta reda på hur det står till med vätskor och grejer på flyget också. Hoppas på att få slippa checka in bagage.. Handbagage är nog tillräckligt, tror jag....
Stockholm here I come!!

Nä, ska jag få nånting gjort ikväll och dessutom hinna träna måste jag sätta igång!

Tjingeling!

Shit pomfritt!

Igår krockade jag nästan men en annan cykel. Idag blev jag nästan påkörd av en bil. Båda gångerna var det mitt fel... Vad hände med uppmärksamheten? Den blåste bort :P
Man är ovan bakom styret!

Nån som vet något bra hotell i Stockholmo som har en bra spaavdelning? Skulle behöva tips från allmänheten :P

Älsklingen har handlat idag, visst är han väl underbar? :D
En puss till han!

Finns inga vettiga skruvar till mina ljusstakar... Jag som var så duktig och borrade så fina hål!

Vad säger ni om ett bubblande fotbad ikväll? Låter väl himlarns skönt? :P Fötterna mår som gudar efteråt! Och det är bra med tanke på att jag har förstört dom så mycket på sistone :P

Tralalaaaaa!

Tjingeling!

Dodelidoo

Andra dagen på jobbet och första nageln är bruten, dom som var så långa och fina! :P

Receptdags!

13 dagars kyckling

1 kg kycklingfiléer

Marinad:
2 dl soja
2 dl vatten
2 pressade vitlöksklyftor

Marinaden ska täcka halva kycklingen. Marinera i kylen över natten (eller minst 5 timmar). Vänd ibland.
Stek kycklingen i marinaden i 225 grader i ugnen i ca 25-30 minuter. Låt dom kallna i marinaden, skär dom sen i tunna skivor och lägg dom i en form.

Sås:
2 dl creme fraiche
1 grönsaksbuljongtärning
2 dl grädde
1 dl mjölk
2 msk soja
2-3 msk senap (gärna dijon orginal)
ca 2 msk messmör
salt, peppar

Red av med ljus maizenamjöl.
Häll såsen över filéerna och strö riven ost över, gratinera.

Servera med ris och god sallad!

Smaklig måltid!!

Nu ska jag ner och stoppa tvätten i torktumlarn!
Svar till Jasmine -Du sitter på väggen mitt emot :P hehe

Tjingeling!

4-års dag, stugan, första dagen efter semestern....

Låt oss börja med det faktum att det är min och Erics 4-års dag idag. Och vi kommer inte ens att se varandra... :( Han jobbar eftermiddag i veckan och jag jobbar ju dag... :/ Och till helgen ska jag ju till Stockholm så det blir inget firande då heller... Måste vänta till nästa måndag, en hel vecka :(
Men då ska vi iaf ut och äta hade vi tänkt, får se vart det bär, hur som helst så är jag säker på att det bli kanon! Får se om man kanske far på bio efteråt, måste se vad det går för filmer :)

Nästa ämne är stugan.
Vi for ju som sagt dit på lördag eftermiddag. Så fort vi satt fot på ön så jagade Gisse upp Pyris i ett träd och där satt hon sen i 3 timmar innan hon våga sig ner, stanckarn! :P Hubbabubba däremot var en riktig cooling och morra och reste ragg och halvt jaga iväg den dumma lilla hunden, hehe!
Men det är inte Gisses fel att han är för ivrig att hälsa, det är adhdn hehe :P Han vill ju bara bli vän och leka :)
Blev en riktigt trevlig kväll! Jag och Eric tog med Varmrätten, 13 dagars kyckling med ris.. Och Sandra och Tobbe tog med efterrätt, Kladdkaka! Mumsmums!
Senare på kvällen blev det också bastu och nakendopp! Gizmo följde med hela vägen ut i vattnet och sen blev han kall så han fick värma sig i bastun :P Ganska så söt måste jag säga :D
Blev massa kortspel också, och jag kan säga att jag sög mest och ännu mer :P Tror fan jag förlorade vartenda spel hehe!

Sista punkten på dagordningen: Semestern är slut.
Första arbetsdagen, skönt att vara tillbaka på jobbet efter 6 veckor. Det var faktiskt väldigt lugnt, ungefär 50 gäster. Trögstartat! Men inte så konstigt.. Fortfarande semestertider :P
Får se om jag är lika peppad på jobbet efter en vecka :P

Nu ska jag prova mig på Erics stora skrämmande borrmaskin för första gången, jag kunde ju faktiskt byta borr helt själv :P

Lägger upp receptet på 13 dagars kyckling senare.

Tjingeling!

Roligt roligt!

Gårdagen blev full med shopping!!

Sandra plockade upp mig vid 1 tiden och iväg for vi med väldans fart :P
Blev Jysk, Rusta och Expo, hittade hur mycket som helst!

På Jysk blev det nya kuddar och en ny hylla till datarummet. Jag hoppas på att man kanske kan hålla lite bättre ordning på grejerna när man slipper ha allt i ett virrvarr på bordet :P Och sen tycker jag att den är ganska fin också, Fresno är dess namn, naha!

till datarummet

Snart kommer den vara full med massa pärmar och annan skit man egentligen inte vill ha :P hehe


Stannade till på en färg-tapet-och-andra-grejer-butik på väg ut från parkeringen på "jysta". Jag tror den hette flügger eller om det bara var nåt i stil med tapetschnappi.... Hur som helst, precis när jag tänkte ge upp och gå ut ur butiken så hittade jag just sånna tapeter som jag ville ha!! :D Så nästa helg blir det att sätta upp dom :D Eftersom Eric jobbar eftermiddag till veckan så måste vi vänta till på fredag, suck! Men men, bättre sent än aldrig ;)

till sovrummet

Hoppas dom blir bra på väggen! Lovar att lägga upp en bild på resultatet :)


Vi hoppade sen vidare och tog en glass på Café Viktoria, gick in på Boom utan lycka.. Sen styrde vi bilen mot Expo! Där fanns det ganska mycket att hitta :P

till vardagsrummet

Kanske lite dammiga för tillfället, när när dom är putsade och fyllda med brinnande ljus så tror jag faktiskt att det kan bli ganska fint :)


Hittade också dessa fina små saker :) När jag har fått upp dom på väggen så blir det en extra mysfaktor med små söta ljus i :) Har alltid velat ha sånna men aldrig hittat några jag tyckt om, men nu blir det andra bullar!

till sovrummet


Sen hittade man ju lite småsaker som vanligt också, men dom är mindre roliga så dom skiter vi i att nämna :D


På kvällen for vi iaf till Holmsund för lite kräftor och även en å annan räka faktiskt! :P
Himla roligt måste jag säga! Mest roligt var det nog när Gizmo fick fnatt och sprang å sprang tills han inte sprang någe mer! :P

i holmsund

leker

Sötunge!!!

Nä, nu måste jag skynda mig att packa ihop lite grejer för nu sticker vi till stugan :D

Tjingeling!

Jobbig eller fin natt?

Hade fin fina drömmar inatt. Var nån slags marknad i stan med massa olika stånd, och mitt stånd var nån blandning mellan mitt jobb och nån sy/klädbutik.. Skitkul! haha :P Sen skulle jag gå omkring och kolla in motståndet och då var alla jag kände på marknaden med egna stånd :P En mycket rolig dröm. Slutade dock lite illa, jag blev överkörd av en bil..... good or bad?
Undrar varför jag drömmer att jag dör så ofta? Nån som är bra på att spå i drömmar? :P

Bubbas var och mös med mig också, känns ungefär som att jag var vaken hela natten, men det var så mysigt så jag kunde inte slänga bort han.. Han kommer inte och sover hos mig så ofta längre, troligen för att Gumsan hinner före.
Men det är lite jobbigt att sova med han för han siktar alltid på min kudde :P Gick bra när han var liten för då rymdes vi båda två men nu tar han upp hela så jag får sova utan, hehe!
Jag måste verkligen lära mig att inte va så mesig när det gäller katterna :)

Dagen har varit full med träning, städning, shopping..
Var tvungen att fara på Gallerix, eller tvungen var jag väl inte men nästan, för att köpa ramar. Alla mina foton har kommit i veckan, lite utspritt dock. Foton i 4 olika storlekar och det tar 3 dagar att hämta ut alla. Sista bilden (1 bild) kommer förhoppningsvis imorgon.. Sjukt att dom inte kan paketera bilder som är 10x15cm så att dom ryms i brevlådan.. utan måste hämta dom på Preem. Kan förstå att jag var tvungen att hämta solnedgångsbilderna på Preem eftersom dom är ganska stora... men småbilder... irriterande!
Undra hur dom kommer skicka den enstaka lilla 20x30cm bilden, brevlåda eller Preem? Skulle tippa på Preem faktiskt.

Har suttit och knåpat ihop lite fotoalbum och grejer med mina 40 småbilder :) Himlarns kul! Blev nästan klar med kollaget med mig och Eric. En snopen liten lucka kvar.. Bra beräknat haha :P Men eftersom jag glömde bort att framkalla Irland bilderna så kan vi ta det i samma sväng :P Vet inte riktigt vart dom tog vägen.. dom var inte i min mapp iaf... får leta rätt på dom :)

Nog med babbel!!

Tjingeling!

Fullspäck!

Först, tack till Anna för svar på kattmatta :D

Vidare till dagens händelser.
Vaknade, for på konsum och handlade veckans mat, kom hem, bakade muffins och ryttarkakor! :D
Var länge sen man bakade fikabröd måste jag säga. Började med ryttarkakorna, minnen från barnsben växte fram, hehe! Hänga med mormor i köket i Örträsk :) Det var ju faktiskt mina favvokakor när jag var liten :)
Muffinsarna var en helt annan sak. Människan som gjorde det där receptet hade inte huvet helt fastkruvat på skallen! Det var mycket som inte stämde med allt möjligt :/
Men efter lite fixande och trixande så blev det väldigt bra i slutändan :)
Sandra och Tobbe kom förbi och käkade med nöjda miner så det kan ju inte ha varit sämre än bra iaf!

Blev kortspel, skvaller och mycket skratt åt alla dessa konstiga människor med deras roliga vanor :P hehe!
Vi gjorde upp lite planer om presenter med mera, lite födelsedagar som närmar sig :) Och på fredag blir det Holmsund hos Stefan och Monica, och tydligen serveras det kräftor! MUMS! Eller räkor.. hur var det du sa Sandra? haha!
Ska bli trevligt iaf!
Lördag får vi se vad som blir, kanske lite vin och roliga grejer?

Söndag blir det att bjuda Martyman på middag, hade tänkt mig plankstek, vad sägs om det? Måste bara köpa oxfilé... dom hade inte det på konsum, inte helt förvånande om jag ska va ärlig.

Blev ingen träning idag, för fullt upp. Och nu är det lite sent att börja trampa för det lever om ganska mycket så jag tror inte grannarna skulle tycka om det :P Men å andra sidan så sägs det ju att man ska ta en vilodag ibland :)
Funderar på om man kanske ska styrka denna nya hälsokupp med att köpa grönsaker ibland... Jag är ju ganska dålig på att göra sallad här hemma. Kanske nåt att tänka på?

Tjingeling!

Beverly hills 90210

Serien är fortfarande bra :P haha! Sitter och ser säsong 1 på icefilms just nu :P ganska roligt faktiskt. Precis som jag minns det!

Min andra träningsvecka är igång och fy fan vad bra jag är! :D Orbin går på högvarv! Nu måste man ju bara hålla igång det också :)

Nu kommer jag faktiskt inte på någe mer att skriva, såååå.......

Tjingeling!

Regn....

Är det så vi ska ha det? Det är ju faktiskt min sista semestervecka.. Hoppas det blir sol några dagar iaf!
Längtar faktiskt till jobbet lite :P Ganska skönt med 6 veckors semester men väldigt långdraget och jobbigt på ett annat sätt :/ Kanske är det för att jag tycker så bra om mitt arbete :)
Däremot så är jag förbannad på dom som är och fixar med ventilationen under sommaren.. tydligen så har strömmen till kylarna och frysarna stannat, och dom kollar inte så dom går igång igen utan skiter i det.. så nu har allt stått och blivit geggigt och bra i några veckor. Fick veta det igår.. Annika med flera har varit där och städat ur allt och fixat till.
Det var ju precis det vi sa till dom innan vi stängde för sommarn! Att om strömmen bryts måste ni se till så allt fungerar igen efteråt, dumfan :/

Var en ganska lugn helg i stugan, Eric var mest ute och fixade med båten och sånt där som inte jag vet hur man gör... Så jag hade lite tråkigt faktiskt.. men jag fick iaf måla lite stolar :) Det är kul! Sen har jag målat lite med akvarell också, kan vara en fifflig buisness.

Martina kommer hem nu i veckan också! Pga hennes systers bröllop så kan hon inte hänga å mycket men vi har iaf bestämt att söndag blir bra, tänkte kanske att man kunde fara och grilla lite korv och annat gott i nån grillstuga :) Nån som är på? Eller om nån har nåt annat roligt förslag så går det också bra!

Sen är jag lite velig om jag ska ringa tandläkarn eller inte. Min visdomstand är lite smått brutal igen, och den har inte varit det på väldigt länge... Det brukar ju gå över efter ett tag så jag kanske ska vänta några dagar innan jag gör nåt. Är rädd att om jag går till tandis så kommer dom vilja dra ut den, pain!!
Ganska obehagligt for the moment dock.. känns ungefär som att hela käften är uppsvullen, ajj.....

Tjingeling!

tvätt!

Idag är det tvättmaraton nere i tvättstugan!
Allt som vidrört larverna ska in i maskinen :P har beräknat att det blir ca 6 tvättar. Irriterande att man inte kan boka en hel dag, 4 timmars pass.. det räcker nästan inte ens för två tvättar när man tumlar och hänger i skåpet. men nu hoppas jag att jag kan boka 12-16 passet annars blir det bara en tvätt idag, den som är i nu :P Men innan man kan boka nästa pass måste man tvätta klart det första! Jag vill ha en egen tvättmaskin! Nån som vill köpa en till mig? :)

Sen blir det att dammsuga köket och hallen idag, och rensa upp all kattsand från toagolvet :P Vad ska man göra åt detta?! En fråga till Anna -Dom där mattorna man lägger utanför lådan, vart hittade man dom nu igen? Känner att jag måste ha en, annars blir man ju aldrig av med det.. Kommer få sopa upp grus resten av livet.. suck!

När städningen är klar ska man packa ännu en väska till helgutflykt! Ut på Bredögen en sväng! Känns som jättelänge sen man var där ute nu:P Då ska jag passa på att ta hem saker inför vintern också! Kanske blir det nån strandutflykt om det är sol också :)

Tjingeling!

Identifierad!

Nu har jag fått hjälp av Nisse och Lena att lista ut vad det är för djur som bor i min låda... Högst troligt är det pälsängrar. Har hittat en död en som jag ska ta med till anticimex.. och om det hoppar fram fler så får dom också följa med.. typiskt att jag inte kom på det innan jag dammsög upp dom :P
Om det int funkar med den döda ihoptorkade så får vi väl sprätta upp dammsugarpåsen och ta igen dom små jävlarna! BLÄÄÄÄ!!!
Står att dom äter på olika tyger.. Så nu känner jag att jag måste bädda rent och damma allt jag har i sovrummet, nästan så jag vill gå och spy!! Jäsen tror att vi måste sanera.. nån som har erfarenhet av dom små fanskapen?



Så vad sägs?

i mitt sovrum!!!

Vill nån annan ha en sån i sitt sovrum? dom är typ 6-7mm lång...
fritt fram att spyyy!!!

Tjingeling!

NASTY!!

Har städat sovrummet idag, skulle möblera om i alla skåp och grejer..
Hittade då larvernas lilla gömställe... Under lådorna vid sängen.. men nu är dom borta, in i dammsugen med dom och bränn alla grejer som låg på golvet!! Eller inte bränna kanske men tvätta iaf! :P
Hoppas jag fick alla nu, annars blir jag less, Eric ska få hjälpa mig att lyfta sängen när han kommer hem sen, så att jag kan kolla om jag missat nåt litet dammkorn :P

Sen blev det jättefin ordning i skåpen :) Och jag ska till och med vara snäll och städa Erics garderob, är less på att det inte är nån ordning i lådorna... Vet ju inte vart jag ska lägga allt när det är tvättat och vikt, hehe!
Hullerombuller!

Går bra med träningen också :) 20 minuter på orbin igår, jobbigt som fan! Den borde heta Dödens träningsmaskin! Men det känns att hela kroppen tar stryk, och det är så det ska va :D

Nä, fortsätta möblera om i mina skåp och lådor kanske?
Nu känns det som att det kryper saker på mig hela tiden... äckligt!

Tjingeling!

Börjar bra!

Andra dagen på mitt nya liv!
Körde ett träningspass på en halvtimme nyss :P Sitter och svalkar mig med ett glas isvatten :D
Kommer nog ta ett tag innan man lär sig alla rörelser till Zuuuumbaaa, naha! Men det verkar ju himlarns roligt! Och jag ger mig fan på att jag ska kunna rulla höfterna när detta är över :D

Tjingeling!

Träning

Ja då hade man sin första träningsdag igår :P Känner mig ganska så duktig faktiskt! 20 minuter tog det och sen orka jag inte mer, haha!
Men det blir det ändring på! Målet är väl att kunna orka träna en hel timme till slut :P
Så vi får se hur lång tid det tar innan jag uppnår det!

Snart kommer Martina hem en sväng också! Synd bara att hon är upptagen på helgen... bara synd för oss iofs eftersom hennes familj förmodligen tycker att den helgen blir underbart nice :P Inte alla gånger storsyrran gifter sig :) Men vi får göra det bästa av situationen och hitta på något som inte behöver betyda utgång :)
Ska iaf bli kul att träffa hon igen!

Och nu blir det nog att beställa bilder tror jag... Måste få klart det dumma kollaget nån gång.. Sen tar jag nog hem en solnedgångsbild också även om ingen har hjälpt mig att komma fram till vilken, buhu :(
Men det bli nog bra! Så får den hänga i sovrummet sen :)

Dags att klicka vidare!

Tjingeling!

Irriterad!!

Varför måste just min nattsömn förstöras? Börjar bli ganska less på att vara trött hela tiden och ändå inte kunna sova... som ett extra plus har jag skitont i nacken idag, blä!
Detta börjar likna en klagoblogg :P

Gjorde Wook till middag idag, hittade en woksauce från Mrs Cheng som jag fått från jobbet. Det blev faktiskt riktigt bra! Lite väl starkt kanske men man kan ju alltid blanda ut det med lite grädde nästa gång :P
Hade egentligen tänkt göra hemmagjord pizza men jästen som jag hade var inte riktigt helt okej så det får bli imorgon istället, får bli en tripp på konsum under dagen.

Sen hade jag tänkt städa imorgon också, lite dammsugning och toalettstädning.. Golvet är lurvigt av katthår :P Kommer inte finnas så mycket annat att göra nu när Eric börjar på Indexator igen. Han snor ju bilen till jobbet, ganska mycket ett måste när det ligger i Vindeln..Så jag måste planera Obsrundor och annan skit medan bilen är hemma.. Annars kanske man kan bli mer atletisk och cykla på Obs, men då måste jag verkligen fixa mig så många cykelkorgar som möjligt... i helvete att man tar påsarna på styret :P

Jag ska ju faktiskt börja mitt nya liv imorgon! Det mesta av hostan och förkylningen har börjat lägga sig så nu kan jag brja träna :P Så nu blir det att trampa på Orbin och utforska andra träningmetoder! Jag känner mig faktiskt ganska peppad! Så nu ska jag bli vältränad!
Även om jag hör ett eko av skratt från alla hörn av denna stad från alla jag känner... så tror jag att jag kommer klara det :P Jag behöver bara se mig i spegeln för att känna mig motiverad, nahahaha! :D

Önska mig lycka till!

Tjingeling!

thorenarn

Det jag skriver om handlar mest om min familj och olika projekt jag har, t.ex. renoveringar, inredning och träning.

RSS 2.0