Nämen hallåååå

Ja, jag börjar bli sämre på att göra inlägg märker jag. Vill bara meddela att det beror troligast på att det numera är ganska obekvämt att sitta i denna datastol. Tär på ryggen... så det finns inte så mycket att göra åt saken :P
 
Tog lite bilder på magen idag! Lägger upp dom imorgon eftersom Eric inte har hjälpt mig lägga in dom på datorn än :) Men innan dess så har vi lite info om denna vecka..
 
Vecka 32 (31+4):
 
"Din barnmorska gör vid varje undersökning en bedömning av barnets tillväxttakt och lyssnar på dess hjärta. På vissa håll görs en ultraljudsundersökning den här veckan. Du ökar nu i vikt, snabbare än i något annat skede av graviditeten. Kanske förvånas du över hur stor din mage kan bli. Snart har livmodern intagit det högsta läget som den kommer att ha, ungefär 12cm ovanför din navel.

Barnet är nu ca 29 cm från huvud till stjärt och väger omkring 2 kg. Skulle det födas nu kan det klara sig i kuvös. Kuvös behövs bland annat för att underhudsfettet ännu inte är utvecklat. Nu fungerar barnets fem sinnen och hon eller han kan också vrida på huvudet. Alla inre organ fortsätter att mogna, tånaglarna är färdiga och huvudhåret fortsätter att växa. Barnet sover ca 90-95% av tiden - men under de vakna perioderna tränar den på att öppna och stänga sina ögon. Andningslektioner pågår hela tiden för att stärka lungorna och få dem att mogna. Relativt ny forskning visar att andningsövningarna även stimulerar lungorna att tillverka ett ytaktivt medel, som behövs för att lungorna skall utvecklas på rätt sätt."
 
text från gravid.se
 
 
Den börjar bli tung att bära på nu :P Känns som att magen är enorm, och ändå är det 2 månader kvar!
 
Idag var vi på lite info på NUS. Lyssnade på ett par barnmorskor som förklarade hur det går till på förlossningen med mera. Väldigt bra information, även om man visste det mesta redan :P Känner att jag är väl förberedd! Detta ska nog gå bra :)
 
Till helgen är det första advent! En av mina favvodagar på året :) Det är då man plockar fram julkartongerna och börjar pyssla med tomtar och ljus! :)
Men innan dess är det också middag med Anna och Thomas. Denna gång bjuder jag och Eric, för en gångs skull :P haha! Ska bli himla trevligt! ..Så sällan man ser folk nu för tiden...
 
Nä... nu ska jag borra ner mig i sängen med en kopp te och kanske lite massage :)
Men som sagt, bilderna kommer troligtvis upp imorgon!
 
Tjingeling!

Sluuuut!

Helt utmattad! Har nu sorterat tvätt och startat första maskinen! Irriterande hur ansträngande minsta lilla grej är nu för tiden! Men jag kan ju iaf känna mig lite stolt över att jag inte bara har legat i soffan fast jag varit trött idag :) Har dessutom bäddat rent i gästsängen och vattnat blommorna, det var egentligen Eric som skulle göra det men går det flera dagar innan  man får tummen ur så är jag ju så illa tvungen, annars dör ju dom stackars blommorna ju!
Hade för övrigt tänkt ta med den gamla databordet på skroten idag, men tydligen har dom inte öppet på söndagar.. konstigt... för jag har för mig att det varit öppet på söndagar förut..(?)
 
Har även börjat packa BB väskan.. tidigt, jag vet! Men  grejen är den att man ska tydligen ha med sig lite papper och grejer, så om jag inte packar ner det nu på en gång så kommer jag garanterat att glömma dom sen :P Och när jag ändå håller på så tänkte jag packa ner lite kläder till alien också... tänkte att det kanske är bra om man tar med ett par olika storlekar.. eller? Tänkte att det finns ju en liten risk att det är en gigolantisk bäbis som inte ryms i 0-1 månaders kläder :P haha, sååå det fick åka med lite större också.. :) Och ytterkläderna förstås.. det kommer säkert vara kallt i januari, även om det inte känns så just nu.
Men blöjor och sånt får vänta, jag har nog med rat hemma.. behöver inge mer :P
 
Nu har jag fått mig en liten paus i "arbetet".. men det är väl dags att börja med middagen. Grabbarna grus blir väl hungrig snart.. dom sitter och ser F1 loppet för tillfället, mycket som händer tydligen, dom skriker och skrattar mest hela tiden :P
Efter maten ska jag vandra över till Stekpanna och få mig lite fika :) Mums! Det blir en bra avslutning på den här dagen tror jag :) Sen ska jag träna avslappningsövningar m.m med Eric ikväll. Vår barnmorska gav oss hemläxa tills nästa föräldraträff och den är imorgon så då är det väl bara att öva då :P Känns dock mer irriterande än avslappande att andas rätt och gå till sitt "happy-place" för att finns lugn och rooo :P Men men, antar att det är bra inför förlossningen annars skulle dom väl inte be oss öva :)
Det är för övrigt sista föräldraträffen imorgon, känns skönt att slippa fara från jobbet hela tiden... det blir ju bara på torsdag då som vi ska på NUS för information, men efter det så har jag inge mer "utbildningar" att gå på :P
 
Nä.. göra middag då... Laxpasta med spenat och vitlök! :D
 
Tjingeling!

Trötter

I helgen har det varit ännu en släng av trötthet. Facinerande att jag ändå har gjort så mycket som jag gjort hehe!
I fredags var det personalparty! En 8 rättersmeny som hette duga på Heds Gård! Mycket mumsigt och mycket trevligt! :) Sen är det väl allmänt sorgligt att man inte kan ta ett glas vin eller två... När det blir allt för onyktert på tillställningar är det inte så kul att vara nykter längre.. Men vi var ju bara där till kl 22 och sen for vi hem :P Eller jag for hem, dom flesta for nog ut på krogen, där dom med säkerhet blev ännu mer onykter hehe!
Somnade på direkten när jag kom hem.. fredagar är inte optimalast för påhittigheter :P Men hur trött jag än var när kvällen var över så hade jag det trevligt med mina fina kollegor! :)
 
På lördagen var det svårt att vakna! Men upp var man tvungen att komma! För det var dop för lilla Moa :) Mycket fint i kyrkan. Dop är så fint på nåt sätt, man blir lite smårörd :)
Sen bjöds det på fika. Smörgåstårta! Riktigt god var den också, åt så jag storkna! :P Vi fick också en chokladkaka som var mumsmust! Man var ganska mätt när man fr därifrån kan jag lova :P
Presentöppning var det också. Moa fick mycket fina grejer :) Av oss fick hon ett halsband med sin månadssten och Boken om mig. :)
 
På väg hem från dopet svängde vi förbi hos moster för att hämta lite barngrejer, det blev barnkläder, sängkläder, täcken, kuddar, ytterkläder (inkl. en mysig mössa som jag själv hade när jag var liten hehe), leksaker, babysitter, bilbarnstol och en skötbordsgrej som man kan ta med på resor m.m. :)
Så nu är vi lite mer utrustad än innan! Tackar moster för dom fina grejerna :)
 
Sen när vi kom hem så var jag trött och sov mestadels, som vanligt helt snkelt! Nu vaknade jag kl 7 idag och var jättehungirg, vi hade dock inget frukostaktigt hemma så det blev ris med kyckling från igår :P haha! Väntar på att resten av huset ska vakna.. sitter och ser på king arthur för tillfället. får nog snart gå och väcka Eric.. klockan är ju halv 10 ju :P
 
Tjingeling!

Teddybjörnen Fredriksson

Sitter och lyssnar på lite gamla visor :) Bland annat Teddybjörnen Fredriksson, fantastisk låt :)
Har byggt ihop nya databordet och placerat datorn med tillbehör på rätt ställen! Inte det lättaste med allt virrvarr av sladdar! Men till slut lyckade sjag tjorva ur alla knutar och koppla in allt :) Verkar som att jag lyckats eftersom datorn går att använda haha!
Hade tänkt montera ihop vår nya lampa som jag hämtade idag också.. Men jag tror inte att jag orkar, blev helt slut av datorn :P Får bli imorgon istället!
 
Var på MVC idag för kontroll, och jag kan meddela att äntligen har mitt blodvärde stigit! 120 tror jag det låg på :) Så nu var barnmorskan nöjd haha! För övrigt var allt bra, magen hade växt 2 cm, hjärtljuden låg på 150.. en sprallig liten rackare är vad det är! Sen har jag gissat rätt också på att den nu har vänt sig så huvet ligger neråt :) Som den har hoppat runt där inne kan man ju inte ha trott någe annat egentligen. Så nu får vi se om det kommer kännas annorlunda när den ligger åt andra hållet... sparkarna kanske börjar komma upp i revbenen och grejer, vi får se!
Nu skulle man iaf börja gå på kontroller varannan vecka eftersom vi har passerat v 30. Så nu känns det som att man kommer springa där mest hela tiden, lite halvdrygt, men antar att det är nödvändigt :P Är bara jobbigt att måste lämna min kära arbetsplats hela tiden.. :/
 
Men som sagt så har det gått ytterligare en vecka.. så lite info är väl att vänta...
Vecka 31 (30+2):
 
"Kanske börjar du bli något glömsk. Ju närmare förlossningen du kommer, desto mer vänder du din uppmärksamhet mot ditt ofödda barn. Naveln sträcks ut mer och mer, eventuellt börjar den puta ut. Efter förlossningen återfår den sitt normala utseende. Det kan vara bra att veta: Hur andfådd du än känner dig får barnet tillräckligt med syre.

Barnet är ca 28 cm långt från huvud till stjärt och vikten ungefär 1,8 kg. Generellt har barnets kropp vuxit klart, men det behöver fortfarande gå upp i vikt. Hjärnan lägger in en högre växel nu i slutet, för att hinna växa färdigt. Lungorna är det organ som blir färdigt sist. Barnets ögonfärg bestäms ungefär vid den här tiden, men det kommer inte att visa sig förrän sex till nio månader efter födseln. För att pigmenten i ögonen skall färdigbildas behövs det nämligen ljus. Vithyade barn föds i regel med mörkblå ögon och det kan dröja månader innan den verkliga färgen visar sig. De flesta mörkhyade barn föds med bruna eller mörkgrå ögon, som sedan blir mörkare bruna eller svarta under första året. Men just nu förbereds ögonen för livet efter födseln. Ögonlocken är ofta öppna när barnet är aktivt och pupillerna i ögonen vidgas och krymper när det rödaktiga ljuset skiftas och filtreras genom livmoderväggen. Barnet stänger ögonlocken när det är passivt och sover."
text från gravid.se
 
Glömsk -check!
Lite putande navel -check! (Hoppas den inte börja puta mer än vad den redan gör...)
Andfådd -check!
 
Bäbis växer fort nu -check! Ja nu är den vid 2 kg's snåret, men som sagt har jag satt min gräns vid 3 kg's snåret så nu får alien faktiskt lyda sin morsa :P haha :D
 
Nä nu ska jag gå och släppa in dom söta balkongkatterna från balkongen :)
 
Tjingeling!
 

10 veckor kvar

Ja, nu är man en dag ifrån 30 fulla veckor! Vilket betyder att bara en fjärdedel återstår av denna graviditet. Ska bli himla skönt att slippa ha detta huller om buller i magen men samtidigt väldigt skrämmande att det då kommer vara huller om buller utanför istället.. hmm.... mixed feelings.... Kanske säkrast om alien aldrig vill komma ut utan stannar därinne så jag vet vart jag har den :P
 
Hur som helst så har Eric nu hjälpt mig ta bilder och till och med varit snäll nog att föra över dom till datorn. Jobbigt med modern teknik :P Den tiden den sorgen, när jag orkar lära mig det :P
 
Så, från v 30 (29+6):
 
 
Kissekatt får vara med på ett hörn också :) Dom var så söt och ville sova med med båda två för en gångs skull :)
 
 
 
Också den gigantiska magen i stående version som alltid verkar vara ivägen, den börjar ta sig!
 
 
Nästan skönt att det snart är julledighet så man kan ta en liten paus från jobbet..denna vecka har varit jobbig! Har riktigt insett att jag bör sluta springa runt som en galning... Allt går därför hälften så fort och därmed känns det som att jag inte hinner något.. Men det kan ju bara vara som jag själv uppfattar saken också.
Tur man iaf har bra arbetskamrater som säger till en när man glömmer bort att ta det lugnt :P haha!

Har iaf sökt föräldraledigt hos arbetsgivarn nu :P La det från den 21 januari, hoppas jag klarar av att jobba dom sista veckorna :) Jag kör på positiv tankekraft! hehe!
Ska bara ansöka hos försäkringskassan nu också :) Sen var den stenen borta från mina axlar!
 
Har bestämt mig att det blir en ny spjälsäng också. Istället för att ta den gamla som släkten haft.. vet inte hur gammal den är men det lät som att den inte var i det bästa skicket så vi kör på nytt :)
Det enda jag hoppas att vi kan få som är gammalt är den söta fina korgen som vi alla sovit i som nyfödingar :) Bara den inte nu är i så dåligt skick så det inte går, men den finns tydligen i Öris så vi får väl titta på den!
 
Vi tittade också mer på barnvagnar idag, ringde till och med på en som fanns på blocket men den var redan såld. Som tur är så är det ju ingen brådska med sånna där grejer, än är det ju 2 månader kvar hehe! Vi vet ju iaf vilken typ av vagn vi ska ha så det underlättar ju en del.
 
På tal om inköp så kan jag också nämna att min golvlampa med armar nu är beställd och på hemgång :) Hoppas den kommer snart!
 
 
Tjohooo!!!
 
 
Jag och Eric var på promenad idag, vi utforskade Mariedahl... det är mycket man inte har sett och ändå är det så litet :P Hittade en fotbollsplan som jag vill spela fotboll på till sommarn! Eftersom det nu inte blev något fotboll i somras :/
Ungen fortsatte va jobbig under prommisen... jag trodde jag var smart och tänkte i förväg när jag tog pissepaus innan vi gick ut.. hann inte längre än till området brevid vårat då jag vart kissnödig igen, suck.... Men men, sånt man får ta.. och eftersom jag var så duktig och gick på promenad så tänkte jag nu belöna mig själv med en semla! Eric har varit och köpt :D Gott!
 
Tjingeling!

Lite mage...

Jag har ännu inte hittat min kameraladdare.. den är nog borta för gott.... undra om den är kvar i Norge...(?) Tror dock inte att jag ens tog med den dit.. hmmm...
 
Aja.... här är bilden jag hann ta innan kameran dog i lördags... blev bara liggande.. alltså v29 (28+6):
 
 
Jag ska ta fler bilder i veckan, kasnke till och med idag! Men jag måste ta dom med Erics mobil, vilket betyder att jag måste få hjälp med att föra över dom på datorn m.m. Jag är ju så extremt kunnig när det gäller moderna telefoner.....
 
Kan säga att magen är bara ivägen nu... den har vuxit så mycket på sista tiden så jag hinner inte med att vänja mig över huvud taget.. :/
Idag körde ryggen ihop sig när jag lyfte lite grann på jobbet så för tillfället vill jag bara grina för att magen är dum, och dumma söta lilla alien gör inte saken bättre av att rulla runt där inne hela tiden... inte en lugn stund.. jag tycker att det borde vara dags för en liten sovstund för lillen.. men det tycker inte den. Man börjar ju undra vad den har för sig för nåt därinne.. tränar den bodypump? Försöker den springa maraton? Eller vill den helt enkelt bara göra livet surt för mamma sin?
Men men, det är väl bara att vänja sig vid extrema fosterrörelser antar jag...
Sen är det ju både facinerande, skoj och aningen creepy när man ser magen fara runt lite hit och dit när man tittar på den.
Nä... jag har iaf dragit slutsatsen att jag inte är superkvinnan. Kan nog inte fortsätta lyfta och springa runt på jobbet som jag gjort tidigare.. får helt enkelt börja be folk om hjälp hela tiden.. känner mig inte alls bekväm med det.. :/ Är inte något som kommer förändras över en natt heller... men jag ska försöka tänka på att inte överanstränga mig i fortsättningen. Jag som har tänkt jobba hela vägen till ploppningen.. då får jag helt enkelt anpassa mig till det också!
 
Nä... Eric håller på med middagen, får se vad det blir för spännande.. jag är så hungrig så jag bryr mig egentligen inte.. bara det är varmt.. stackars Eric som måste dras med mig när jag är på detta humör.. :/
 
Men innan jag kilar vidare till en plats som är bättre för dumma ryggen så snör jag in lite info om denna vecka. Jag är ju nu i vecka 30 (29+3).
 
"Nu börjar det bli viktigt att tänka på hållningen. Barnets tyngd kan kännas som den försvårar balansen och frestar på ryggen. Många kvinnor känner sig andfådda oftare, eftersom det helt enkelt är jobbigare att förflytta sig. Dina lungor måste ta upp ca 20 % mer syre och stöta ut mer koldioxid med varje andetag, eftersom du också andas för ditt barn.

Ditt barn väger ca 1,6 kg och är ungefär 27 cm långt från huvud till stjärt. Den tidiga kroppsbehåringen - lanugohår - börjar försvinna. Ibland kan fjuniga strån finnas kvar vid födseln, men de faller av under de första veckorna. Håret på huvudet blir tjockare och barnet öppnar och sluter sina ögonlock. Benmärgen har till uppgift att producera röda blodkroppar och tar nu över detta från levern. Skelettet hårdnar och lungorna, hjärna och muskler mognar ytterligare. En del barn börjar redan nu att lägga sig med huvudet i bäckeningången. Det är den vanligaste och enklaste födelsepositionen. Hårda sparkar upp mot bröstkorgen och ett ökat tryck mot bäckenbotten, där barnets huvud pressar på, kan bli kännbart. Barnet är mycket medvetet om förvärkarna även om du inte märker dem."
text från gravid.se
 
Tjingeling!

En unge i minuten

Sitter och ser på en unge i minuten för tillfället.. vet inte om det är ett smart drag eller om jag bara är dum i huvet som ser på sånt här :P haha
Ena kvinnan som är med detta avsnitt är väldigt dum med sin partner.. jag tog då tillfället i akt att berätta för Eric att han kan ju förbereda sig på att jag säkert inte kommer vara den snällaste när det är vår tur :P haha!
 
Hade egentligen tänkt lägga upp bilder idag.. men kameran dog igår och istället för att leta efter laddaren så råkade jag somna.. och sov som vanligt bort en till lördag... att vara preggo är skittråkgit! Ännu tråkigare är att det alltid är såhär... ingen ork.. ingenting... möö..
 
Idag är det farsdag och det är full rulle.. har inte tid att tänka på mig själv.. måste börja med lunchen snart föär att vi ska hinna käka innan Holmsund.. och senare blir det Sävar.
Så... det blev en snabbis idag, ska sätta upp håret och sminka mig nu och sen kör vi igång!
 
Tjingeling!

Hicka

Lilla alien hickar väldigt mycket har jag kommit fram till. I natt var jag helt förstörd för alien hade varit jobbig och dryg hela dagen.. sen blev det stilla på kvällen, när den brukar vara på G som mest. Och som vanligt tror jag att något är väldigt fel så fort minsta lilla grej händer.. smsade Eric att när han kom hem så var han tvungen att väcka mig och även bäbis eftersom han är den enda som verkar kunna få den att sparka på kommando :P
När han väl väckte mig så fick han igång lite sparkar och då blev jag nöjd, men sen började det pulsera ganska så regelbundet.. just den känslan har jag haft m¨ånga gånger, och trott att det är min egen puls som slår, men nu var det ändå ganska hårda slag och vi kom fram till att detta kan ju inte vara sparkar... Då blev jag knäpp igen och kunde absolut inte sova.
Efter ett samtal med mig själv i min hjärna kom jag fram till att det är bäst att googla om jag nånsin skulle kunna somna om :P
Barnmorskan hade meddelat på utbildningen att barn brukar börja hicka en massa när den börjar svälja vattnet och grejer... Jag sökte på det och vips var jag i ett forum där alla skrev att det kändes ungefär som en extra puls när barnet hickar. Pjuu tänkte jag.. Och stackars alien som har hicka hela tiden.. för dessa extra pulskänslor har jag haft länge :P

Lite random ointressant info till er, men ganska rolig info för mig för nu vet jag att bäbis fortfarande lever och mår bra och att allt är normalt. Som sagt så är jag ganska nojjig :P
Får se när min nästa knäpp kommer.. Eric måste verkligen tycka jag är sne som grinar pga allt möjligt löjligt :P naha!

Nä, lite kvällsfika och läsa bok kanske :)

Tjingeling!

Gäsp

Denna vecka är jag mest bara trött och sover... så jag har inte så mycket att berätta.. alien har varit dryg och jobbig idag.. sparkar jävligt långt ner så man går lite halvt framåtböjd hela tiden och får göra en del obehagliga tryck nere i magen, blir lite tvärstopp när man går omkring.. :/ Mådde dessutom lite illa imorse.. hoppas verkligen inte att det 'är på väg tillbaka... :/
 
Annars var jag och Eric på föräldrautbildning igår.. första besöket av 4. Var helt okej. Det mesta hade man väl hört förut.. Var en del trevliga människor med i gruppen så det är ju bra. Nästa vecka skulle vi gå igenom andningsteknik och avslappningsgrejer inför förlossningen så det kan ju vara värt att gå på..
Får bara så dåligt samvete när jag springer iväg på massa grejer och lämnar mina stackars arbetskamrater en "man" kort.. vilket i veckan betyder 2 kort eftersom vi har en som är utomlands för tillfället.. Men men... sånt man får ta.. fast dom är ju så bra så dom klarar sig ändå, stort tummen upp till dom! Inte minst för att dom har överseende med mig som varit en ganska kass schäfer denna höst :/
 
Aja.. nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och gå opch lägga mig med en bok och ett glas te, håller på att läsa Breaking dawn nu när det är biodags snart :P Är ju så många karaktärer med i sista delen så jag måste friska upp minnet lite :P
Kanske vill kissemissarna också mysa ner sig i sängen.. dom har ju varit så gulliga och sovit i sängen hela nätter på sista tiden, myys!! Fast även lite irriterande när dom ligger i vägen....

Nä, gonatt på er! Och nu när vi gått in i ännu en graviditetsvecka så måste jag väl uppdatera infon också :P
 
Vecka 29 (28+2):
 
"Barnets vikt är ca 1,4 kg och längden runt 26 cm från huvud till stjärt. Det fortsätter att lägga på hullet, samtidigt som hjärnan och de inre organen växer till sig. Nu finns det inte plats för akrobatik konster i livmodern längre, men barnet kan fortfarande sträcka ut sig och sparka. Barnets huvud står i proportion till den övriga kroppen. Hjärnan växer mycket snabbt och gör så att de mjuka skallbenen pressas utåt. Vindlingarna som är karakteristiska för hjärnans utseende, blir allt fler eftersom den blir snabbare och kraftfullare samt förbindelserna mellan nervcellerna ökar. Hjärnan kontrollerar nu andning och kroppstemperatur. I ögonhålorna rör sig ögonen och barnet börjar bli känsligt för ljus, ljud, smaker och lukter. Det kan också skilja på naturligt och artificiellt ljus genom livmoderväggen."
text från gravid.se
 
Tjingeling!

Snabbis...

Snart är det dags för middag men jag tänkte hinna skriva en snutt innan dess.
Jag och Eric spånade på namn idag.. Är dock väldigt svårt att komma på namn.. så jag efterfrågar helt enkelt tips från allmänheten :P Har ni nå roliga namnförslag?
Martina har redan föreslagit Martina, ett mycket fint namn :P hehe!
Som sagt, både pojk och flicknamn välkomnas! :)

Tjingeling!

Parteyyy

Innan jag börjar det riktiga inlägget måste jag bara säga att mitt sovande slog rekord i onsdags då jag gick och la mig när jag kom hem från jobbet och löshårsshopping, klockan var då ca 17:00. Jag sov sen hela natten, med undantag för ett par pissepauser, och vaknade kl 6 på torsdagmorgon och var inte alls sugen på att gå upp :P Blev inte ens någon middag den dagen haha!
 
Nä.. sen kan jag meddela att mitt nya löshår som då köptes in i onsdags är fabuluuus :P Huvudet känns ungefär dubbelt så tungt och jävlar vad långt det blev! Väldigt ovant måste jag säga! Men ju längre jag har det på mig desto bättre känns det :P hehe
Kommer nog känna mig kal när jag tar av mig det ikväll när jag kommer hem :P
För jag har ju satt in det eftersom jag ska på party ikväll! Halloween som jag har skrivit om tidigare blev ju ikväll istället, och som tur är så var det en härligt lugn dag på jobbet, eftersom det var halvdag så serverade vi ingen lunch så jag kunde sitta på kontoret hela dagen :) Blev klar vid 14 tiden, och Eric tajmade in det perfekt och plockade upp mig direkt :)
Har spenderat eftermiddagen åt mig själv bara, hehe! En lång skön dusch, mycket pyssel med smink, hår och kläder. Var ett tag sen man fick piffa upp sig ordentligt :)
Ska ju även ha min nya klänning ikväll. Den blev godkänd av panelen som för tillfället sitter och dricker öl i soffan.. vet ej hur pålitligt det är men Mia kommer ju hit innan vi far så hon får väl avgöra :P
Hur som helst så bestämde jag mig för att klä ut mig till en ballong ikväll. Så det jag har accessorerat (heter det så?) med ikväll är 3 riktiga ballonger som är knytna runt handleden, och jag ska då föreställa den fjärde :P Vi får ju se hur många som fattar det... :/ hehe!
 
På bäbisfronten har det varit mycket i veckan.. Alien har verkligen gåttm ig på nerverna! Snurrat runt och sparkat på konstiga ställen, har praktiskt taget blivit misshandlad från insidan. Plötsligt ha man fått en spark så man blivit tvungen att tvärböja sig fram och inte kunnat gå rakt. Känns som att den håller till ganska långt ner i magen... Har inte heller blivit särskilt glad över att den gärna vill krama blåsan lite extra nu så man går på toa en gång i timmen utan att egentligen vara kissnödig.. det är bara något jag tror att jag är.. :/ Dumma unge!
Idag har den varit lugn dock.. lite småsparkar för tillfället men inget brutalt :) Kasnke beror på att jag inte har ansträngt mig så mycket idag jämfört med andra dagar :P Kanske är det ett sätt för den att säga ifrån? Vad vet jag.. inte mycket kan jag lova..
Måste dessutom börja fundera på föräldraledigheten.. har hört rykten om att man måste meddela sin arbetsgivare 2 månader innan man försvinner.. vilket är snart... så Eric skulle hjälpa mig att hitta rätt i försäkringskassans regler och grejer för mammaledig grejen..Kändes lite halvdrygt att man nu måste börja fatta sånna saker :/
 
Ock sen då.. inte så mycket... börjar bli lite less på datastolen nu.. ska nog sättamig hos grabbarna och umgås tills det är dags att fara :P
 
Tjingeling!

thorenarn

Det jag skriver om handlar mest om min familj och olika projekt jag har, t.ex. renoveringar, inredning och träning.

RSS 2.0