Renovering

Äntligen har jag och Älsklingen kommit fram till något utan att det höjdes röster :P Känns bra, känns bra! Nu får vi lägenheten om lite mer än 2 veckor, spännande!
Det blir ett IKEA kök som jag hoppas blir lika fint som ritningen jag gjorde :P Nytt golv blir det i hallen och troligtvis i köket istället för i vardagsrummet. För nu har jag kommit på en riktig kanonidé! Men den delar jag med mig av när jag har diskuterat med Älsklingen först :)

Det enda som inte har bestämts exakt är vilka tapeter vi ska köpa. Men vi har varit och kollat på en del ställen och har hittat några lovande rullar. Men innan man köper måste man ju faktiskt veta hur mycket som behöva så det får vänta tills vi faktiskt har flyttat in :)
Men till IKEA far vi i samband med svägerskans examen som är om 2 veckor. Himlarns kul att hon kommer bo här uppe på heltid framöver :)
Grattis till Susen också som går ut skolan nu! :)

Jag tänkte försöka hålla er uppdaterade om våran fina lägenhet under renoveringen med bilder och grejer, vet ju att ni tycker om bilder :P Har varit aningens trög på bloggen på sistone men sånt är livet. Man måst eju ha nåt att skriva om för att det ska bli roligt! :)

Sen kan jag meddela att Water for Elephants var den bästa filmen jag har sett på länge! Kan varmt rekommendera den :)

Tjingeling!

Fiiiire!!

En minst sagt händelserik vecka. Igår började det brinna på Ryttmästarn! Lätt panikslagen blev jag när receptionen ringde upp till oss på Översten och sa att det var packat med brandbilar, poliser och ambulanser utanför. Hann faktiskt börja tro att nån hade skadats rejält tills jag fick tag i mina arbetskamrater och fick höra att allt hade gått bra. En av kylarna hade flamat upp, nånting med en kompressor... pjuuuu tänkte jag då!
Blev dock väldigt sotigt och säkert ganska så rökigt så alla gäster som skulle fika och äta lunch där nere fick helt enkelt komma upp till oss. Det var som sagt dagens snackis på jobbet igår.. men som tur är så var det en inte allt för stor brand så idag var verksamheten på fötter igen.
Det roliga (och aningen skrämmande) är att nya brandlarm hade installerats och ingen av dom gick igång...

Sen tror jag att nån för tillfället har fest i trapphuset här utanför ikväll.. Det pratas och skriks och springs.. irriterande. Varför inte vara i lägenheten? Som jag antar att nån av pratkvarnarna bor i.

Fy så trött jag är ikväll.. Därför har jag beslutat att se Water for Elephants. Hoppas den fungerar, inte alltid självklart när det gäller filmer..

Tjingeling!

Darren Hayes - Affirmation

I believe the sun should never set upon an argument
I believe we place our happiness in other people's hands
I believe that junk food tastes so good because it's bad for you
I believe your parents did the best job they knew how to do
I believe that beauty magazines promote low self esteem
I believe I'm loved when I'm completely by myself alone

I believe you can't control or choose your sexuality
I believe that trust is more important than monogamy
I believe your most attractive features are your heart and soul
I believe that family is worth more than money or gold
I believe the struggle for financial freedom is unfair
I believe the only ones who disagree are millionaires

I believe forgiveness is the key to your unhappiness
I believe that wedded bliss negates the need to be undressed
I believe that God does not endorse tv evangelists
I believe in love surviving death into eternity

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

Eurovision Song Contest 2011

Sverige kom 3a!!! :D

Fantastiskt bra! Top 10 trodde jag nog men att vi skulle hamna på pallen var ju bara helt underbart! :D
Ett kanonframträdande från Eric Saade måste jag säga! Mycket bra, mycket bra! Dock var ingen av mina andra favoriter i toppen..
Azerbaijdjan vann med en hyffsat bra låt, inte en som jag diggade mest men klart godkänd. Svenskar var med på ett hörn på den också så det är ju en liten seger för oss ändå :)

Sen fick man också veta att Sverige hade mest poäng i semifinalen, inte illa må jag säga :)
Vilket bra Schlagerår det blev i år! Kanoners!!

Nu blir det att lugna ner sig lite och ha en härlig hemmakväll :)

Tjingeling!

Moahahaha!

Idag har mina arbetskamrater kallat mig bossig och mammig. Detta låter negativt.. men det är det inte :P Beror nog mest på att jag styr upp saker hehe. Men det var så roligt uttryckt att jag höll på att dö. Jag blev nekad att vara den coola storasystern... tydligen så är jag inte cool (?)
Men idag har vi nog skrattat oss igenom hela dagen. Det råkar vara så att vi har en snygging som går omkring i huset just nu, och med snygging menar jag Oooooohhhh Myyy Goood! haha :P Och så har vi då problemet med rodnad och nervositet omkring denna man. Jag skojar inte när jag säger att han påverkar hela huset, gammal som ung :P Mycket roligt tycker jag :)
Hur som helst så var vi på kurs idag och medan vi var där så blev det ett öga mot öga ögonblick mellan han och en jobbkompis som lämnades kvar i restaurangen.. Tydligen var det mycket stammning som pågick just då, skulle ha varit fantastiskt att se hehe! ;)

-

Såg på ESC igår. Gillar resultatet.. Dom få jag tyckte om gick vidare till finalen så det är ju bra! Imorgon är det Sveriges tur att kvala och tyvärr är det ju så att det är starkare startfält då, ungefär som vanligt..... Håll tummarna med mig!
För övrigt så är Sverige med i leken i både Rysslands och Azerbaijans låtar (om jag nu kom ihåg rätt) så då kan man ju hejja lite på dom på grund av det också.
Norge gick inte vidare till final, men det gjorde däremot Finland.. en låt som jag gillar mer och mer ju mer jag hör den :)

Så glöm inte att slå på 1an imorgon kl 21 för att backa upp Sverige! :D

Tjingeling!

Strongt jobbat!

..Till alla som faktiskt gör något på dagarna..

Jag hade tänkt ta tummen ur idag och städa undan alla vinterjackor och täckbyxor för att göra plats åt alla dessa sommarytterkläder man har. Men så blev inte fallet.
Istället tänker jag vara lat och se på en film, tragiskt... Men imorgon lovar jag! Hehe :) Har skjutit upp detta allt för länge nu, brukar vanligtvis fixa detta på Valborg.

Denna vecka blir rolig eftersom det är ESC för hela slanten! Delfinal 1 imorgon och delfinal 2 på torsdag, och sen är det den stora finalen på lördag :) Hoppas Sverige kommer med! Är inte lika roligt att titta annars, även om jag brukar ha mina favoriter i andra länder. Men om man ska titta över det stora hela så tycker jag inte att det är så jättebra låtar med i år. Har inte hittat en enda favvo än.. Jag som brukar ha flera.
Ska helt enkelt bli spännande. Känner mig nästan lite glad att älsklingen jobbar eftermiddag i veckan för då behöver jag inte slåss med han om tvn :)

Sen börjar alla mina serier lida mot sina säsongsslut i veckan, mindre hurra på den men det är ju nu det är som mest spännande! :) Förra veckans avsnitt av TVD höll på att ta livet av mig, sorg!
Men med säsongsfinaler kommer ju också sommarn, jihaa! Någon som har vågat sig på ett första dopp än? Hör att det ska vara vamt och skönt hela veckan :)

Och på söndag är det en månad kvar tills vi får tillgång till nya lägenheten, fantastiskt! Då blir det en månad med renoveringar och sen så bor vi helt plötsligt någon annan stans :P

Tjingeling!

Sjuk

Igårkväll var det kallt, såå kallt!
Frossa som så och ändå hade jag på mig mjukiskläder och morgonrock.
Bestämde mig för att ta febern.. 38,1 grader blev det. Kan då meddela att det är ganska hög feber för mig när jag vanligtvis ligger på 36,5. Har inte haft så hög feber så länge jag kan minnas.
Det blev en jobbig natt.

For ändå på jobbet kl 5 imorse för att diska undan en dukning som Ryttis hade kvällen innan. Har man lovat så har man.. Sen kände jag att jag inte orka mer så då cykla jag hem igen. Och just nu har jag ingen feber så imorgon blir det att fara på jobbet.

Idag var en fröken och tittade på lägenheten också. Min jobbarkompis dotter. Hon vart kär på en gång så hon skulle ringa hyresvärden imorgon och säga att hon ville ha den. Och då får vi hoppas att det går vägen! :)

Nu är det dags för Inför Eurovision.

Tjingeling!

thorenarn

Det jag skriver om handlar mest om min familj och olika projekt jag har, t.ex. renoveringar, inredning och träning.

RSS 2.0