rutiner

ja nu känns det som att man har kommit in i en bra fas! Har lixom kommit på hur Jollan funkar så det är lättare att ta hand om hon nu :P
hon kan sova själv i sin säng under dagen och hon äter på ungefär samma tider varje dag och hon sitter och är vaken med oss under en viss tid mellan mat och sovning.
har haft 2 underbara dagar :) hon sover dessutom mer på nätterna nu! vi nattar runt 9 tiden och hon sover hela vägen till typ 4, halv 5 innan hon vaknar första gången, och sen går vi upp vid 8 tiden på morgonen :) livet börjar fungera igen känner jag hehe!
kan ju bara bli bättre! hoppas på att hon snart sover hela nätter, känns som att halv 5 är ett framsteg hehe:)
 
nästa stolpe att se fram emot är när hon kan sitta själv och hålla upp huvet helt själv. hon är ju redan nu ganska stark i nacken men hon blir trött efter ett tag och börjar svajja :P men vi har börjat intensivträna nu haha. hon får ligga på mage och titta runt en stund varje dag, utöver den träning hon får medan vi håller i henne då hon också tittar runt helt själv :)
 
men till helt andra saker! Vi har blivit bortbjudna till Degernäs på lördag! himla kul känner jag :D Vi crashar in där vid 3 tiden och stannar tills vi ska hem och natta hon tänkte jag :) så hinner man umgår mer än ett par timmar på kvällen bara hehe!
Och på fredag är det personalfest så då får jag en liten break på kvällen för att träffa kollegorna :) ska också bli fantastiskt roligt! Blir en kanon helg tror jag :D
 

Nä.. nu ska jag ta och fixa middagen, oxfilé med tagliatelle i kantarellsås! mums!
 
Tjingeling!

hmmm

Ja.. efterkontroll på tisdag.. snacka preventivmedel med barnmorskan. Undra vilket man ska välja.. jag vill ju gärna ha nåt som inte ger några biverkningar eftersom jag är sämst.. men kondom är inte att föredra, eftersom det uppenbarligen inte funkade haha!
Men det enda andra som jag hittar utan dumma hormoner är pessar.. och det verkar ju bara extremt jobbigt att hålla på med :P Nä... kanske en p-stav? har dock hört hemska grejer om det.. men man kan ju alltid prova :P Skulle va skönt att slippa ta ett piller varje dag.. glömsk som man är! Men annars är det nog bara p-piller att välja på.. allt annat föll mig inte i smaken :/ Men då får det bli en annan sort än den jag hade förut.. den var sämst haha!
Någon som har något tips?
 
Tjoppan är 8 vekor idag, börjat bli stor! På onsdag fyller hon 2 månader :) Hon har ofta jä'ttekul på dagarna.. ligger och pratar och skrattar en massa (och med det menar jag att hon jollrar och ler med hela ansiktet). Skriket kommer mycket sällan nu för tiden, och skriker hon så är det oftast för att hon är hungrig eller trött, och då är det bara att ta hand om problemet så blir hon tyst ganska så snabbt :)
 
Denna helg är det fullt upp. Igår var vi i Sävar hos mormor och morfar, dom är nog lite smått betagen i lillan :) Gick på promenad och hälsade på Åsa och Christer, tänkte att jag måste ju visa upp hon hehe :) Sen vandrade vi en sväng runt byn. Mycket som hänt på dessa år då man inte varit och gått omkring där.. folk har snoffsat upp sina hus och grejer. Det skulle faktiskt vara fint att bosätta sig där men som sagt så har jag mina anledningar till att inte vilja bo där :P Hoppas istället på en framtid i Ersmark kanske, eller nån annan byhåla som är hyffsat nära stan :)
 
På tal om hus... kanske ska titta på hemnet, var ett tag sen :P Det är så roligt att se om det är grejer till salu hehe. Ännu roligare är det att va inne på "bygga hus" sidor som tex myresjö :P
 
Tjingeling!

Hej hopp!

Sover som en ängel :P Hon är så söt så :)
 
I veckan hade jag tänk att kanske ta mig en shoppingtur med lillan. En sväng till strömpilen. Tänkte köpa massa ramar till mina bilder som jag har framkallat :) Förstoringar på lite naturbilder från stugan i Öris och Bredögen :) Tänkte sätta upp dom i trapphuset. Har också en frän bild på Gumsi som ska upp på väggen :)
Sen tänkte jag också rama in mina tavlor som har hängt på väggen utan ramar i flera år :P Jag har ju också målat klart Alientavlan härom dagen så den ska också ramas in så fort den har torkat :)
Sen vill jag också köpa ett armband och en ny klocka, tänkte utnyttja rabatten på Albrekts Guld :) Så vi får se om det blir nåt av denna vecka eller om vi får ta det senare :)
 
Dags att springa vidare, snart kommer hon vakna och vilja ha mat!
 
Tjingeling!

thorenarn

Det jag skriver om handlar mest om min familj och olika projekt jag har, t.ex. renoveringar, inredning och träning.

RSS 2.0