Lottas Krog

Efter jobbet igår så vandrade jag och mina kollegor ner till Lottas för att äta lite mumsig mat.
Har velat äta där hur länge som helst men det har aldrig blivit av så nu är jag som himlarns nöjd :)
För mig blev det en Club Sandwich som var skitgod! Resten av gänget åt lite blandade rätter, men alla, nästan iaf, var nöjda och glada och mätta efteråt! Blev ett par glas över trevligt samtal efter maten också och det skadar ju aldrig ;)
Så nu är det bara att tagga nästa gång man far på Lottas för då vill jag smaka den där macaroni tjosan hoppsan, vad den nu heter? :S haha!

Ikväll blir det att skena iväg till bion för att se Eclipse! Som ett galet fan och bara skrika "aaaaaaaahhh!!! Oh my gooood!!!"
Eller inte...
Blir nog ett långsamt lunkande hehe, jag överlåter hojtandet åt dom som har mindre verklighetsuppfattning :P

Nä, nu blir det att hitta nå kläder och kanske kamma håret för omväxlings skull, en liten klump med mascara i ögat har ju aldrig slagit fel heller :P

Tjingeling!

Helgen som var..

Vaknade på fredagsmorgon och solen strålade in genom rutan! Härligt att det var så bra väder på midsommar :) Det blåste inte ens :) Kvällen blev lyckad för min del iaf, maten var god och man fick sig några skratt :P
Huvudvärken där på slutet blev dock en partykill, nu i efterhand har jag dragit sluitsatsen att jag var för nykter.. hade helt enkelt hunnit börja bli bakis, håller ni inte med? haha!
Hur som helst så hoppas jag att alla hade en trevlig kväll :) Synd bara att det blev ett ofrivilligt plurr för Per och Westman, men mest synd om telefonerna som inte överlevde olyckan.. Man vet ju själv hur det är att bli av med en så :P Och slutligen ett tack till alla som hjälpte till med mat och städning och sånna grejer! :)

Tunnbrödsrullar med renstek

Förrätten, rensteksrullarna.. mums vad renstek är gott!



Eric grillar på fläskfilén :)

Eric grillar på fläskfilén :P


Panacotta med vit choklad & bärsås

Efterrätten, Den mumsiga panacottan.. jag tror jag måste börja göra dessa hela tiden bara för att dom är så goda :)

Hoppas alla blev lika mätt och glad av maten som jag blev :)



Det är så skönt att vara ute i stugan bara för att vara också. Man behöver inte bry sig så mycket om nånting :) Vi har mest bara sett film och bara varit dom sista dagarna av helgen. Har blåst som fan så det har inte riktigt gått att vara ute så mycket, jag som hade tänt jobba på brännan i helgen ;)
Jaja, jag får köra på den nån annan helg... har ju hela semestern på mig! Och nu är det ju bara 5 arbetsdagar kvar! Tjohoo!! :D

Sen fastnade Bubben i ett träd också...

sitter fast i ett träd

Hade han haft sina kulor kvar hade det nog painat en del, haha, sötnöt!

Tjingeling!

Midsommar

Imorgon smäller det! Vi hoppas på bra väder.. iaf uppehåll :)
Kommer över en massa härliga människor och tillsammans ska vi skriva historia i midsommarfirande!! haha, eller nåt i den stilen :P

För dom som är intresserade, menyn för kvällen:

Fördrink, tänkte mig en martini. Det låter väl himlarns mumsigt?
Förrätt, rensteksrulle med pepparrot och wästerbottensost, så slipper vi den nedrans skagentoasten haha!
Varmrätt, helgrillad fläskfilé i annikamarinad med potatisgratäng och madeirasås, en aningen experimentaktigt med vad fan, man måste ju få göra nya saker ibland :P
Efterrätt, panacotta med vit choklad och bärsås, en gudagåva! Även om man inte tror på gud, haha!

Hoppas att allt går vägen, men om det inte gör det så är det bara att dränka sina sorger i alkohol :P Nog för att man kommer dränka sigi alkohol ändå men man vill ju vara glad medan man gör det, eller hur?

Idag är jag iaf lat och låter Eric köpa pizza, så man hinner göra allt som ska göras ikväll, lite "mice en place" så att säga.. Undra om jag stavade det där rätt nu? Shit the same, jag går inte i skolan längre! Inga riktiga kökstermer på frrraaaanska behövs :P

Önskar alla en riktigt rolig midsommar! Dock inte allt för rolig, för det är aldrig bra med folk som ligger och kryper i buskarna! Haha!

Tjingeling!

Ps. Ta det lurre i trafiken nu ds.

Shopping...

Har varit på Obs och handlat maten inför midsommar, nu får folket säga vad dom vill för det finns ingen återvändo :P
Sen kan man ju tycka vad man vill om damer som absolut måste stå i utgången och prata så ingen kommer förbi, men jag tycker iaf att dom borde få sig ett slag på käften.

Dock måste jag handla mer imorgon.. får nog bli i Sävar på väg ut i stugan... lite småsaker som kan vara bra att ha :P
Nä.. känner att bloggandet inte riktigt är roligt att läsa.. så jag ber om ursäkt för mitt innehållsfattiga liv, haha! Nä, om man skulle ta och skriva klart den lilla inköpslistan kanske!

Och sen blir det nog att skuttain på halens hemsida och beställa lite grejer.. känner att jag har lite abstinens :)

Tjingeling!

Men duuu!

Det börjar tidigt! På vägen hem cyklade jag förbi en pojk, han kan inte ha varit mer 3 år gammal och jävlar vilket häng han hade på brallan :P Hela rövarana titta fram :P
Som sagt, det ska börja tidigt :)

Sitter och längtar lite till onsdag :) Kommer få hem mina filmer då :) Om jag har tur så kommer dom redan imorgon, men det tvivlar jag på.. Ska bli kul iaf!

Nerräkning till midsommar, får se vad folket vill äta..

Tjingeling!

Vakna!

Tiden går ju i slowmotion! Klockan är bara kvart över 10 och det känns som att jag har varit uppe en hel dag!
Har hunnit gå ut med soporna och diskat hälften av det gigantiska berget som har växt till sig under veckan..  Väntar mest på att klockan ska bli 12 så att jag kan kasta in tvätten i maskinen :P
Vi får ju besök ikväll så då måste allt vara klart! Sandra och Tobbe kommer förbi på fika efter middagen, ska bli trevligt! Hon försvinner ju ner till södern snart så man får ju passa på medan hon är hemma hehe!

Just nu sitter man och smuttar på en kopp med varm choklad, muuums!
Sen blir det back to work :P

Tjingeling!

Bröllop

Sitter och ser på bröllopet :P
Mycket fina klänningar!

Idag vaknade jag kl 7, inte så konstigt eftersom jag somnade strax efter kl 8 igårkväll.
Hade tänk tvätta idag men kroppen orkade inte med.
Men jag tänkte iaf ta mig an toan idag, speciellt katternas toa.. Dags för totaltömning och diskning av den hehe :P

Men nu blir det nog lite mer Desperate Housewives i brist på andra tvprogram :)
Sen får vi se vad som händer ikväll, hoppas på att det blir lite mer drag än det är just nu iaf!

Tjingeling!

Vill bara tillägga..

...det var ju bra att jag hade kepsen idag, fungerade bra som regnskydd, sejtan! vid slutet av cykelturen hängde det stora regndroppar från skärmen haha! Nu sitter jag i mysbyxor framför tvn, underbart!

Tjingeling!

Neeeeeeeeeej!!!

Det regnar!! Varför börjar det spöregna en halvtimme innan jag ska cykla in till stan?
Sitter på jobbet och dödar lite tid eftersom jag ska hämta ut biobiljetter idag.. hör ett jävla brusande och upptäcker att det vräker ner! Inte alls kul! Då ska man alltså cykla till centrum innan man får komma hem i värmen, usch ba! Man kan ju hoppas på att det avtar lite innan jag far :P

Skönt som få att det äntligen är helg igen! Den här veckan har varit döden själv... för det första så stängde dom av den snabba hissen för reparation, det tog 4 dagar.. nice.
Så man var tvungen att fara omkring med alla konferensvagnar i handikapphissen som går segast av alla hissar i hela sverige, och då skämtar jag inte heller!
Sen har man haft beställningar som ska vara ute vid halv 8, 8 tiden. Tror ni man kan börja normal tid då eller? Nej, inte riktigt.. Upp med tuppen är det bara!
Ska nog bara sitta fast i soffan ikväll, är så döless på att stå upp. Blir ju inte bättre av att man har hälsenor (eller nåt) som en 80 årig tant, går ju mest omkring och haltar hela tiden :P

Vila ut och ha en bättre dag imorgon helt enkelt :)

9 arbertsdagar kvar till semestern!

Tjingeling!

Kniven mot strupen

Klockan 21 ikväll så blir det att bänka sig framför tvn och titta på när dom grillar Norrskensgården :P
Vem vet? Kanske känner man nån som jobbar där?
Ska iaf bli kul att se, ungefär som när Fuskbyggarna var i Umeå :)

Har nu bokat biljetter till Eclipse! Blir att se den på premiärdagen, hehe! Bara två veckor kvar nu :D
Men sjukt som fan att man måste hämta ut biljetterna dagen efter man bokar dom! Varför då? Irriterande som få... sen att dom vanligtvis inte öppnar förrän kl 17 är ju också drygt, då måste man slå ihjäl massa tid på stan i en timme eftersaom man slutar kl 16 själv.. Men men, finns väl inte så mycket att göra åt, ska man på bio så får man väl acceptera deras dumma regler...

Har iaf funderat lite på Midsommarmenyn.. Så nu till alla inblandade.. Vad sägs om att grilla kycklingfiléer? Mums som fan :) Vi får ta och diskutera ihop oss :P

Nu blir det att ta ett glas vin (behövs efter dagen jag haft...suck..) och småäta på lite kex med min favvo ost, som jag nu har tagit reda på vad den heter.. Port Salut!

Tjingeling!

Efterlysning!

Vad hände med synt förnuft?
Gick från jobbet idag och killen framför mig som var påväg ut praktiskt taget smällde igen ytterdörren på mig!
Vanligt vettigt folk brukar väl ge dörren en extra knuff så att den flyger upp en extra gång för den som kommer bakom?
Vilket får mig att tänka på en annan sak som hände för ganska länge sen, hade ingen blogg då så jag rapporterar nu istället..
På jobbet står min cykel utanför en lång korridor med fönter.. en dag när jag vandrade genom korridoren får jag se en karl som försöker få ut sin cykel därifrån, den råkade dessutom stå brevid min, och när han äntligen får ut sin cykel så river han ner min i farten! och låter den ligga kvar på marken!
Nädu, en usch och en spottloska på dessa människor!

Över till andra, mer gladare saker!
Anna var här idag, hon hade Rico med sig. Vovven har blivit stor nu och han har så söta öron att jag bara vill äta upp han! :D
Vi tog en skogspromenad på Gamlia där det var aningen mer mygg än på gatan så jag lär väl få klösa ut det lilla hår jag har på huvet inatt hehe!

För tillfället ligger jag nerbäddad i sängen och ser på Desperate Housewives, har påbörjat säsong ett igen. Det är nog faktiskt den bästa säsongen, eller tvåan kanske :P
Ska nog ta och släcka ner snart, upp och jobba imorgon igen... men nu är det bara 12 arbetsdagar kvar :)

Tjingeling!

Snart, snart!!

13 arbetsdagar kvar till semester!! Tjohoo!!
Då ska man bara slöa, sola och vara allmänt ledig! Längtaaaaaar :D
Vem vet, kanske far man ner till Jönköping en sväng med kusarna eftersom det förmodligen inte blir nån kushelg i Öris i sommar, men vi får se hur det blir :P

Men nu kära vänner så ska jag börja på Jasmines födelsedagspresent, hehe!
spännande!

Tjingeling!

Räkan

Var i Sävar idag på Denises skolavslutning. Nu väntar gymnasiet för lillbruttan! :P
Hon sjöng en liten truddelutt som faktiskt var höjdpunkten i programmet! Måste ju säga att Kryppe var finare på vår tid, hehe!
Hur som helst så har det ju varit väldigt fint väder idag.. tillräckling fint för att Räkan skulle uppenbara sig haha! Jag har nu en jättevacker och röd linje efter mitt linne och sen kommer en söt liten rosa linje, eftersom jag hade bikini hemma hos mor och far, suck!
Så nu är jag trerandig och gullig som en polkagris, får se hur skönt det blir att sova inatt haha!

Inte spelar det nån roll med solskydd heller! Drog på mig massor när jag kom till huset men vad hjälpte det? Blev ju bara mer bränd. Det kommer ju vara snyggt imorgon när man ska ut och parta med Systeryster som är uppe på besök från Jönköping. Om färgen inte lägger sig så blir det svårt att hitta en outfit att ha :P

Men nu blir det en lugn kväll med en film eller två!

Tjingeling!

ps. Det luktar bränt.... ds.

Nådigt förbannad

Mitt i lunchen idag så hörs ett brak inne i diskrummet... Diskmaskinen har gått sönder..
Vi ringde och felanmälde men inte fan kommer storköksservice inte! Nä, så nu står det fullt med odiskad disk överallt! >:(
Vem vet om dom ens kommer imorgon?! Man får ju hoppas det annars blir det tufft kan jag lova!

Sen fick vi ingen frukt till idag heller, vad är det som händer egentligen?!
Blev lite panikartat där ett tag.. Men när vi ringde och påminde dom små djuren så kom dom med svansen mellan benen, dom hade helt enkelt glömt bort oss, suck!

Nä, nu ska jag bara skita i det där med disken, det är morgondagens problem....
Dags för mat!

Tjingeling!

Duktig!

Är nästan stolt över mig själv!
Har dammsugat varje litet hörn i hela lägenheten, och det är mååånga hörn kan jag lova! Blir ju dubbelt så mycket dammtussar när man har håriga katter som springer omkring :P

På tal om katter.. när vi såg Avatar här om dagen (den var jättebra btw) så tog Magen upp halva soffan...
Snacka om att bre ut sig!

trött och söt

Söt eller hur? :)

Hur som helst, när man var klar med dammsugarn så torka man golven, luktar så gott när man har nygjort det :)
och snart ska man ner och hämta tvätten, efter det blir det att slänga all skit man nån gång bestämde sig för att köpa och behålla haha! Värdelöst...!
Och slutligen blir det att handla! Blir nog bara att fara på konsum idag faktiskt, har inte så mycket på inköpslistan :)

Nä nu ska blommorna duschas!

Tjingeling!

Utslut... tut

Denna dag har varit jobbig. Har varit trött hela dagen och inte haft nån ork i kroppen.. kan bero på att man hoppade runt som en höna hela helgen.

Vi var i stugan och fixade med lite olika saker.. Eric fixa till altan medan jag fick några extra vuxenpoäng genom att rensa trädgårdslandet från ogräs och plantera lite jordgubbar och annat roligt:)
Rensade också en blomrabatt som var full med brännässlor, där planterade jag sen en liten blomma! Har planer på att plantera mycket mer också. Lite morötter och annat smått och gott i landet och några fina färgglada blommor i rabatterna...
Hade tänkt göra det i helgen men alla frön var slut! Inte alls snällt!

På lördagen kom Sussi och Martin förbli! Vi käkade grillspett och potatisgratäng, muuuums! Blev ett X antal glas vin och lite kortspel :) Elda lite bastu och satt där och svettades, vilket ledde till premiärdoppet! Kallt var det men jävla härligt iallafall!

Igår när vi kom hem lite lagomt bakis så for vi till Sandra och Tobbe på middag, dom hade fixa till nåt riktigt nice, baconlindade fläskisar  med hasselbackspotais, vitlöksbröd och körsbärstomater!
Hasselbackspotatis äe ju nåt man inte gör så ofta, men det är ju faktiskt i samma klass som en hemmagjord potatisgratäng. Jag tror att jag ska göra det nästa gång man har en middagsbjudning :P
Men hur som helst var det jättetrevligt att träffa Sandra, var ju väldigt länge sen sist, tror till och med att det var i julas om jag inte minns fel?

Nu är det en ny vecka och den kommer bli fullspäckad den med.. Blir att ta sista rycket med städningen idag och imorgon, sen kan man äntligen slappna av och inte vara så uppstressad för att man skjuter upp det hela tiden :)

Tjingeling

Vart är alla människor?

Stadshuset har typ varit tomt på folk hela veckan, börjar likna ett spökigt gammalt hus som inte vill äta lunch haha!
Det har varit löjligt lite folk hela veckan.. nästan så man bara står och gör ingenting mellan 11 och 13 :P

Sen kan jag bara tala om att cykelminen, ni vet den minen man har när man sitter på cykeln och trampar och trampar med kommer aldrig fram.. den minen är ful som fan! har mött några som har den. ser ut som ett snett mycket tillgjort leende som är skevt och skrämmande, och ögonen blixtrar av besatthet! Styggt! :P haha!
Kom på mig själv med att göra samma sak idag.. så tänk på det ni.. när ni cyklar nästa gång :)

Helgen är fullspäckad! Mer om det senare ;)

Tjingeling!

Aaaaahh!

Jag börjar tycka att mina ljudeffekter börjar bli irriterande!
När jag tappar nånting, håller på att tappa nånting, om nån annan tappar nånting... om jag blir skrämd eller överaskad.. då ger jag ifrån mig ett knäppt konstigt litet läte i en mycket ljus ton: AH!
haha!

Det var allt :)

Tjingeling!

Men hallå?!

Att drömma att man blir mördad... Är det ett bra eller dåligt tecken?

Nu kanske man borde ta sig i kragen och bära ut alla kartonger som man har packat på sig med vinterkläder och annan skit :P
Är dock ganska fullt i förrådet, det gamla staffliet tar upp jättemycket plats. Ska nog ta och såga sönder det och elda upp det hehe!

Lite middag skulle också sitta fint, fil kändes inte riktigt som nåt jag vill äta två dagar i rad.. ska se om det inte finns någe mer roligt i frysen :) Måste ju rensa ur den så min fina trädgårdsbärsglass får plats!

På tal om middag... funderar på att kanske göra grillspett i helgen. Jag vet att vi sa enkelt, typ hamburgare.. men det kan vi ju ta till lunch och sånt, eller hur? Jag tror nog det blir uppskattat med lite göööda på grillen ;) Hur som helst så gör jag det mest för min egen del, är så sugen på grillspett så jag tror jag hoppar ut i en hage snart och skriker "Muuuu" haha!

Tjingeling!

Ha!

Var inne i förrådet igår och tog fram alla sommarjackor och sommarskor. Tänkte att det var dags att stoppa undan vintern en gång för alla! Upptäckte då att det blev några par skor.. 21 för att vara exakt, haha! Jag som alltid tyckt att det inte var så många, kanske 5 st och inte mer. Men den gubben gick inte haha :)
Har nu slängt några som är gamla och slitna.. sen ska jag försöka ta mig iväg till skomakarn för att klacka om ett par också, får se hur det går.

Ska fara och handla ikväll, först blir det att köra in på Intersport och hitta några nya träningsskor... ja, jag vet att det kom som en chock, men träningsskor måste man ha om man inte vill få ont i fötterna haha :)
Men dom stänger i alla fall kl 19 så det blir att handla på Obs lite tidigare än vanligt. Vilket betyder att det kommer vara lite mer folk än vanligt, drygt att gå i stora cirklar runt folk bara för att dom är segast av alla!
En fråga; Stavas cirklar så?

Hoppla sa hästen när den gick på grönbete...

Nä, om man kanske skulle ta och betala räkningar. Taskigt mot Eric att dra ut på det, det är ju faktiskt hans pengar jag har i kassan haha :)

Tjingeling!

thorenarn

Det jag skriver om handlar mest om min familj och olika projekt jag har, t.ex. renoveringar, inredning och träning.

RSS 2.0